SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bisiklet Yolu İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:55:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Bisiklet Topluluğu üyeleri, İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti. 

Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi, Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Mustafa Ekici, ziyarette yaptığı açıklamada, “Malatya’da bisiklet etkinlikleri ve taleplerimizle ilgili meclis başkanımıza bilgi verdik” diyerek, “Trafik ve ses kirliliğinin ortadan kaldırılması için bisiklet çok önemlidir. Malatya fiziki bakımından bisiklete binmek için çok elverişlidir. Avrupa’da çok yıllar önce başlayan, ülkemize çok geç başlayan ve gittikçe gelişen Bisiklet kültürünü yerleştirmek için çaba gösteriyoruz. Turizm ve doğa zenginliklerimizi de tanıtmak ve bisiklet kültürünü oturtmak için çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, “Meclisimizi ziyaret eden bisiklet topluluğu üyeleri, istek ve taleplerini ilettiler. Nemrut, Girmana ve Levent Vadisi’ni ve Battalgazi ilçesini tanıtım noktasında güzel çalışmalar yapıyorlar. Oralara turlar düzenliyorlar. Uluslararası seyahat eden bisikletli turistlere rehberlik ediyorlar. Malatya’mızı tanıtmada büyük gayretler gösteriyorlar. Bisiklet Federasyonu’nun bisiklet yolu yapan illere Bakanlık kanalıyla yüzde 45 hibe veriyor. Bu imkandan yararlanmak gerekiyor. Özellikle bisiklet için bir aks güzergahı öneriyorum. Gündüzbey’den Girmana Vadisi’ne bisiklet yolu aksı yapılmasını öneriyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız