SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bisikletçiler Yarıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:58:40
Bisikletçiler Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

2. SODES İyi Örnekler Konferans ve Fuarı etkinlikleri kapsamında bisiklet yarışması düzenlendi. 

Malatya Valiliği ile Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’nin organizasyonu çerçevesinde düzenlenen bisiklet yarışması 15-18 yaş grubu, 19-23 yaş grubu, 24 yaş ve üzeri grubu ile bayanlar grubu olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirildi. Malatya Belediyesi Fuar alanından başlayan Dede Korkut Parkından dönülerek, tekrar fuar alanında sona eren yarışlar, büyük bir heyecana sahne oldu.

Bisiklet yarışması kapsamında ilk olarak 15-18 yaş grubu altın madalyayı Mustafa Cuci kazanırken, Deniz Ekici gümüş, Seyfullah Cömert ise bronz madalya kazandı. 19-23 yaş grubu ise Ali Çakaz birinci, Kerem Anıl ikinci, Zeynel Ovacık ise üçüncü oldu. 24 yaş ve üzeri bisiklet yarışmasında ise Gökhan Uluntaş birinci, Hakan Yıldırım ikinci, Kadir Koç ise üçüncü oldu.

Bayanlar grubunda ise yarış 3 turda tamamlandı. Sonuçlar şöyle oluştu; Simge Ekici birinci, Sena Elmas ikinci, Merve Taneli üçüncü.

Yarışmalar sonrası kupa töreni düzenlendi. Kupa törenine Vali Vasip Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İlyas Çelikoğlu, Kalkınma ve Araştırma Merkezi Başkanı Mustafa Şahinbey ile antrenör ve sporcular katıldı.

Yarışmada dereceye giren sporculara kupa ve altın takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız