SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bismillah Deyip Başlıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Darende ilçesinde seçim irtibat bürosu açtı.

AKP Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Öznur Çalık, AKP Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, Belde Belediye Başkan adayları ve partililerin yoğun katılımıyla açıldı.

Malatya milletvekili Öznur Çalık, AKP Darende Belediye Başkan adayı İsa Özkan'ın seçim bürosunda yaptığı konuşmasında, "Seçim startını Darende'den başlattık, Bismillah deyip ya nasip deyip yolumuza buradan başlıyoruz. Darende'miz için ayrı bir şans da değerli kardeşim İsa Özkan ve bunun yanı sıra yine sizden biri Darendeli hemşehriniz Çakı gibi bir insan Malatya adayımız Ahmet Çakır'dır. Bizlerde sizlerin vekilleriyiz. Hep beraber çok çalışacağız. Seçime kadar vaat değil, sonuna kadar hizmet diyoruz, yolumuz açık olsun" dedi.

Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı ise, Darendelilerden AK Parti'ye verdikleri desteği sürdürmelerini isteyerek, "AK Parti hizmete taliptir. AK Parti'yi bu seçimde de durduramayacaklar. Anlımızın akıyla bu seçimden de AK Parti'nin zaferiyle çıkmacağız" dedi.

Açılışta konuşan Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin de, partilerine verilen desteğin sürmesini istedi.

Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır ise, "Çok değerli hemşehrilerim sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum, AK Parti olarak tüm Türkiye'de olduğu gibi Darende'mizde de hizmete talibiz, bende bir Darendeli olarak değerli adayımızla sırt sırta verip ilçeme en güzel hizmetlerin verilmesi için çalışacağım" dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gördüğü tören seçim bürosunun açılışı ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız