SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bit Pazarı Yakışır Hale Gelecek'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:08:13
'Bit Pazarı Yakışır Hale Gelecek'
A- A+ PAYLAŞ

 Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Eski Tellal Pazarı esnafları ile bir araya geldi. 

Burada esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Gürkan, Eski Tellal Pazarı’nın vatandaşların huzur içinde alışveriş yapacağı bir mekan haline gelmesi gerektiğini söyledi. Eski Tellal Pazarı esnafı ile bir araya gelen Başkan Gürkan, ilk olarak esnafların sorunlarını dinledi. Eski Tellal Pazarı ile ilgili yapılacak düzenleme konusunda görüş alışverişinde bulunan Başkan Gürkan, “Peygamberimiz diyor ki; “Bu millete hizmet eden milletin efendisidir” Bizler de sizlere hizmet için gayret içerisindeyiz. Halk arasında Bit Pazarı denen yeri sizlere yakışır, Malatya’ya yakışır hale gelmesi lazım. Burada vatandaşların huzur içinde alışveriş yapması gerekir" dedi.

Düzenlemeye esnaflardan da destek geldi. Öte yandan Başkan Gürkan’la sohbet eden Eski Tellal Pazarı esnafları, Battalgazi ilçesinin temizliği konusunda Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız