SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bitki Sempozyumu Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen "Doğadan Sağlığa Bitkiler" konulu uluslararası katılımlı sempozyum sona erdi.

AntiAging ve Estetik Tıp Derneği, Malatya İnönü Üniversitesi ve Ankara Gazi Üniversitesi işbirliği ile İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde 29-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen uluslararası katılımlı sempozyumda birçok bilim adamı bilgi sundu. İsviçre'den gelen Doktor Jean Piferre Naim'in de katılıp iki sunum gerçekleştirdiği Doğadan Salığa Bitkiler Sempozyumu'nun son gününde Malatya'nın tarihi ve turistik yerleri gezildi.

Sempozyum sonrasında açıklama yapan AntiAging Estetik Tıp Derneği Başkanı ve Ankara Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çimen Akarsu, "Sempozyumda ana tema olarak, sağlıklı yaşam ve sağlıklı yaşlanmada bitkiler, bitkisel materyaller ve bitkisel ürünlerin rolü işlendi. Sağlıklı yaşam ve sağlıklı yaşlanmada bitkilerin rolü büyüktür. Sempozyum kapsamında bitkisel drog, ekstde, saf madde ve karışımlar, farma sötikler, kozmesotikler dahilindeki bitkisel etkin moleküler, bitkisel gıdalar ve gıda
bütünleyiciler uzman akademisyenler ve sağlık profesyonelleri tarafından ele alındı. Bitkilerden gelen sağlık, uygulama, öneri, kaygı ve beklentileriyle birlikte bilimsel verilerle tartışıldı" dedi.

Bu arada, 2. AntiAging, Estetik ve Tıp Kongresi'nin de İzmir'de 22-25 Ekim tarihleri arasında düzenleneceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız