SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bitlis'te Malatya Esintisi..

A- A+ PAYLAŞ

Bitlis’in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere Malatya’dan da bir grup katıldı, ayrıca İller Kültür Fuarı’nda Malatya standı açıldı.

Bitlis’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törene Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, eski Bayındırlık Bakanı Zeki Ergezen, il yöneticileri ve vatandaşların yanı sıra Malatya, Erzurum, Şanlıurfa, Ardahan ve Van’dan gelen ekipler katıldılar.

Malatya Turizm ve Tanıtma Derneği Halk Oyunları ekibi Bitlis’teki törenlerde, kortej yürüyüşüne katıldı, çeşitli gösteriler yaptı. Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Cengiz’in yanı sıra Belediye Meclisi üyesi Alaattin Acun ve Fuarcılık Şirketi Müdürü Ahmet Özbildirici de Bitlis’teki törenlere Malatya’yı temsilen katıldılar.

Bitlis İhlasiye Medresesi bahçesinde düzenlenen İller Kültür Fuarı’nda da Malatya standı açıldı. Standı gezenlere Malatya’yı tanıtıcı CD ve broşürler dağıtılırken, Ticaret ve Sanayi Odası ile belediyenin sağladığı kayısılar ikram edildi. Bitlis Vali Yardımcısı Yasin Öztürk de Malatya standını gezen ve kayısı ikram edilenler arasındaydı.

Şube Müdürü Ali Cengiz, Bitlis’teki etkinliklerin Salı ve Çarşamba günleri gerçekleştirileceğini ve daha sonra Malatya’ya döneceklerini, bu arada kendilerine yakın ilgi gösteren Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLAR: Vahit OLCAY (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız