SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bitmemiş, Sona Yaklaşılmış!.

0
Güncellendi - 2016-03-22 16:16:55
Bitmemiş, Sona Yaklaşılmış!.
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nin, 2 yılı aşkın bir süre önce düzenleme çalışmaları için kapattığı İsmetpaşa (Hürriyet) Parkı'ndaki çalışmalarda sona yaklaşıldığı açıklandı.

Büyükşehir Belediyesi'nin, parkla ilgili açıklaması şöyle:

"Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan ve sahip olduğu yeşil dokusuyla Malatyalıların sıkça uğradığı Hürriyet Parkı'nda düzenleme çalışmalarında sona yaklaştı.

20 dönümlük bir alana sahip olan Hürriyet (İsmetpaşa) parkında mevcut yeşil doku korunurken, parkın ortasına2000 m2büyüklüğünde biyolojik bir gölet yapan Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmayarak, parkın yanında bulunan ve çok yoğun bir şekilde kullanılan çocuk oyun alanını da büyüttü.

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, daha önce hizmete sunulan Kernek meydan düzenleme çalışmaları, şu anda üst yapı çalışmaları devam eden Kanalboyu’nun ve Hürriyet Parkının bir bütün olarak düşünüldüğü ve düzenleme çalışmalarının da bu yönde yapıldığı belirtildi.

Kanalboyu düzenleme çalışmaları kapsamında alt yapıların bitirilerek üst yapı düzenlemelerine başlandığı belirtilirken; Hürriyet Parkında da Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeşillendirme vepeyzaj düzenlemelerinin yapıldığı ve çalışmaların büyük oranda tamamlandığı ifade edildi. Ayrıca, peyzaj düzenleme çalışmaları kapsamında, uzun zamandır Malatya’ya uyumu denenen ve başarı elde edilen bitki türleri de kullanıldı.

Öte yandan Hürriyet Parkı düzenleme çalışmaları ile ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Hürriyet Parkında çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. Bu alan, yaptığımız düzenlemeler sayesinde artık yıl boyunca vatandaşlarımızın gezip dinlenebilecekleri bir mekân oldu.

Park içerisinde aydınlatma çalışmaları da en iyi şekilde yapıldı. Ayrıca, vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam için spor yapabilecekleri aletler de park içerisine monte edilecek. Düzenlemelerin tamamlanmasıyla birlikte Hürriyet Parkı, vatandaşlarımızın günün her saati gidecekleri bir yer haline gelecektir” dedi."

Bülten

a3a4

a1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • aslan (8 yıl önce)
    Herşeyi eleştirmek türk toplumuna has bir durum olsa gerek,lütfen eleştirilerimizde siyasi değilde objektif olalım,yanlışları gördüğümüz kadar birazda doğruları görelim.selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (8 yıl önce)
    Olmuyor olmuyor bir ucube daha kernek şelalesi kanalboyu gibi burayıda batırdınız vizyon yok ortak akıl yok kısacası hiç bir şey yok sivastan gönderilen zeki sarılar malatyayı mahvetti inşallah malatya danda gider ben bir akp li olarak ahmet çakıra oy verdiğim için utanıyorum zaten RTE olmazsa size asla oy vermem ama artık sizi o bile kurtaramaz
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (8 yıl önce)
    benim kızım bina okur, döner döner yine okur. miş miş miş de muş muş muş. malatya belediyesinin özeti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Gelir (8 yıl önce)
    Projeler, Büyükşehir iddasına hizmet etmiyor Ayrıca standart geliştiremiyorsunuz. Yapılmaya çalışılan kaba saba işler de ağır ilerliyor Hizmetlerde kalite sorunu var. Yapılan işlerdeki kabalık ve ayrıntıların atlanması vatandaşı bezdiriyor. Ağır ve hantal belediyecilik desteklediğim Partinin belediyesine yakışmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (8 yıl önce)
    tekrar söylüyorum önceki projeler gibi az ömürlü olacak projelerin yıkılıp yeniden yapılması arasında en fazla 3 yıl var demek ki 3 yıl sonra bakımsızlıktan nakavt olacak paramızda çöpe proje yapılır fakat hep aynı yerlere kısır bir döngü bu başka semp yok bunlara göre ya şu beydağlarına bir şelale yapın dev bir proje insan proje görsün inderiside olur bir telefirik yapın beydağlarına insan şehrin gürültüsünden çıksın oraya arkadaşların bazıları parklara güvenlikçi istiyor çok doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (8 yıl önce)
    Belediyeyi eleştirdik diye niye yorumları siliyorsunuz. Yazdığım maski ve genel sekreter kayserili diye araç ihaleleri hep kayserili firmalara veriliyor. Biraz tarafsız olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Türk (8 yıl önce)
    Bence Güvenlik Sıkı Tutulmalı Eski İsmet Paşa Parkının halini biliyoruz,En basiti basketbol oyun sahasının bile filesi değil demirlerini bile kıran anası babası belli olmayan insanlar var malatyada bundan ötürü yeni Parkımız'a sağlam güvenlik tedbirleri şart...
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (8 yıl önce)
    Konyada nene hatun parkı var belki giden vardır şehir merkezinde güzel bir park sürekli polis devriye atıyo içinde. etrafı rahatsız edici tipleri hemen uzaklaştırıyolar. Zamanla onlar da alıştı çakal soytarı tayfası kendiliğinden gelmez oldu. Ama burada olmaz çünkü orda işler toplum için Malatyada birilerinin cebini doldurmak için yapılır sonrada denetimi olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (8 yıl önce)
    Yorumculara dikkat ettim de çoğunlukla olumsuz, tümüne yakını hayattan nasipsiz, her olayı eleştirme hevesiyle bir şeyler yazmaya çalışmışlar kendi kapasitelerince, yani neredeyse Brüksel'deki bombayı Çakır'ın Belediyeye aldığı işçiler patlattı diyecekler... Bardağın dolu tarafını ne zaman görmeye çalışacaklar ki bunlar...Bu kadarına da pes yani.. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • bardağın dolu tarafımı var ki görelim, sana pes, Koca şehri köy yaptılar sen bunları görmüyorsan ne diyelim ki artık
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit cafanalı (8 yıl önce)
    Çakallardan kalırsa kullanırız çıkar simdi oranında adı sümer park gibi züppelere hayırlı olsun proje güzel ama güvenlik olsun ..... Bide hayvanat bahcesi yapsınlar o serseriler icin
    0
    0
    Yanıtla
  • Melik (8 yıl önce)
    Yeni nikah sarayının arkasındaki değerli toprağı yeşilyurt belediyesi aldı orası kayısı bahçesiydi yarın güzel bir park yapılmaya kalkılsa toprak yok kayaç varr
    0
    0
    Yanıtla
  • Melik (8 yıl önce)
    Ağaç katliamı gençlik parkına benzetmeye çalışmışlar ama resmen fıss hiç beğenmedim sadece bankları güzel daha şimdiden piyasa olmuş orası oraya güvenlik görevlisi şart ama harcanan para çöpe gitmiş yüzlercede ağaç kesilmiş YEŞİLİ YOK EDEN Bİ BELEDİYE VAR KANALBOYU RRZALET HALDE İKİNCİSİNE BAŞLAMIŞLAR BİRİNCİ KANAL BOYU BİTMEDEN İYİ GÖZ BOYUYORLAR MİLLET İŞSİZ YANDAŞLARI OLAN TAŞERON A KADRO VERİYORLAR AMA MİLYONLARCA ÜNİVERSİTE MEZUNU İŞSİZ BELEDİYE YE SON DÖNEMDE ALINANLAR KAYSERİLİ SAMSUNLU DİYARBAKIRLI ELAZIĞ LI MALATYALILARA İŞ YOK SİYASİLERİN AKRABALARI EŞ DOSTLAR HARİÇÇÇ
    0
    0
    Yanıtla
  • Tosun (8 yıl önce)
    Ahmet çakır mahvettin malatyayi
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (8 yıl önce)
    Sök sök yap
    0
    0
    Yanıtla
  • İsm (8 yıl önce)
    Sokak soytarılarına, sokak züppelerine hayırlı uğurlu olsun (yanlış anlaşılmasın projeyi eleştirmiyorum)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan DEMİR (8 yıl önce)İsm isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum. Allah bizleri ıslah etsin. Sahipsiz gençlerimize sahip çıkalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Abi süper yorum yapmışsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Baybars (8 yıl önce)
    Yeni Nikah salonunun arkasına harika bir park istiyoruz. Sakın orayada rezil bir ucube yapmayın.gidin Eskişehir e bir bakın neler yapmşlar görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (8 yıl önce)
    Darısı yeni nikah salonunun oradaki kocaman arsaya olsun...Park istiyoruz oraya da..Beton görmek istemiyoruz artık.Yapın bir tema park nikahtan cıkan ciftlere de dogal fotoğraf mekanı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çelik (8 yıl önce)Vatandas isimli kullanıcı yorumuna
    AYNEN KATILIYORUM HAKLISINIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • noldu kardeş yanında evin varda evin değerlensin diye mi bu çaban ? senin oturduğun ev ağaç ev mi ? verin arazilerinizi müteahitlere kolay yoldan zengin olun. sonra yan bahçemde ağaç kesti beton yaptılar. birazcık nefsinizden feragat etseniz bu yorumları yazmazsınız.
    0
    0
    Yanıtla