SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bitmesi Ödeneğe Bağlı..'

A- A+ PAYLAŞ

İnşaat çalışmaları devam eden Beylerderesi Viyadüğü'nde inceleme yapan Malatya'nın 4 milletvekili, viyadüğün bir an önce tamamlanması için ödenek temini konusunda söz verdi.

AKP Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, İhsan Koca, Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Yasin Altınyuva ve diğer yetkililer, Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici, Beylerderesi Viyadüğü'nün 3 No'lu temel ayağında incelemede bulundu.

Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Yasin Altınyuva, 4 No'lu ayağı tamamlanan ve 3 No'lu ayakta beton çalışması biten Beylerderesi Viyadüğü'nde 2 No'lu ayakta hafriyat çalışmasının başladığını ve 1 No'lu ayakta ise henüz çalışmaya başlanmadığını belirtti. Altınyuva, 3 No'lu ayakta 20 bin metreküp beton kullanılacağını kaydetti.

Viyadüğün yapılmasıyla havaalanı Kavşağı'na kadar olan 3.5 kilometrelik yolun 750 metreye düşeceğini ifade eden Altınyuva, viyadüğün uzunluğunun 420 metre olacağını dile getirerek, "Bu yıl 4 milyon YTL'lik ödenek kullanıldı. 13 milyon YTL daha harcanırsa viyadük tamamlanmış olacak. Viyadüğün bitme süresi, sağlanacak ödeneğe bağlı" şeklinde konuştu.

AKP Malatya milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık, viyadük için bu yıl 2 milyon YTL ayrıldığını, girişimlerle alınan 2 milyon YTL'lik ek ödenek ile rakamın 4 milyon YTL'ye çıkarıldığını hatırlatarak gerekli ödeneğin sağlanması için girişimlerini sürdüreceklerini kaydetti.

FOTOLAR: (Üstte) Viyadüğün temsili görüntüsü (Altta) İnceleme yapan milletvekili ve diğer ilgililer..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız