SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bıyığına Değil, Kafasına Bak!'

A- A+ PAYLAŞ

İsmet İnönü'yü Hitler'e benzeten Başbakan Tayyip Erdoğan'a CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da tepki gösterdi.

Erdoğan'ın, "Eğer illa Hitler’e benzetecek bir siyasi figür arıyorsa kendi genel merkezlerindeki eski genel başkan fotoğraflarına baksınlar. Orada Führer’e özenip kendisine Milli Şef dedirtmiş genel başkanlarının Hitlervari bıyıklarının altından kendilerine gülümsediğini görecekler." sözlerine tepki gösteren Aslanoğlu, şöyle dedi:

"Bir ülkenin bağımsızlığını ve özgürlüğü için mücadele veren, bu uğurda tüm Dünya’ya kafa tutan bir lidere dil uzatmak onun şahsına değil, ülkenin bağımsızlığına karşı yapılmış bir hakarettir.

Rahmetli İnönü’nün bıyıklarına değil kafasına baksın sayın Başbakan ve ondan ders alsın.İnönü kişiliği ilkeliliği ve dürüstlüğü ile değil Türkiye’de, tüm dünyada örnek alınması gereken bir kişiydi. Sayın Başbakan O'nun bıyıklarından değil de vizyonundan ve aklından biraz ders almalıdır."

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın da, bu konuda Salı günü TBMM'deki grup toplantısında konuşacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız