SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biyosidal Ürünleri Kullanım Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:53:36
Biyosidal Ürünleri Kullanım Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da, ‘Biyosidal Ürünleri Kullanım Eğitimi’ verileceği bildirildi. Malatya İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Uygulayıcı Eğitimi Bakanlığımız tarafından yetkilendirilmiş Malatya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürlüğü tarafından 1-2-3 Nisan 2014 tarihlerinde Malatya Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecektir” ifadeleri kullanıldı.

Uygulayıcı adaylarının eğitimi ve sertifikalandırılmasına ilişkin usul ve esasların belli olduğunun ifade edildiği açıklamada, “Uygulayıcı olmak isteyenler en az ilkokul mezunu olmak kaydıyla Müdürlüğümüze, dilekçe, onaylı diploma örneği, eğitim ücretini 110 TL yatırdığına dair makbuz ve iki adet fotoğraf ile başvuruda bulunacaktır. Sınav sonucu başarılı olan katılımcılara, sertifika ücretini 10 TL yatırdığına dair makbuz karşılığı, sertifikaları teslim edilecektir. Ücretler aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırılacaktır.

Başvurular en geç 25 Mart 2014 tarihine kadar Malatya Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün Evrak Kayıt Bürosu’na yapılacaktır. İl dışından gelecek katılımcılar ise dilekçe ve belgelerini aşağıda belirtilen posta adresi, e-posta ve faks ile şube müdürlüğümüze ulaştırabilirler” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız