SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz 7 Haziran'a Kilitlendik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:29:05
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, kesin aday listelerinin belirleneceği 7 Nisan’a değil 7 Haziran’a kilitlendiklerini söyledi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da Battalgazi, Yeşilyurt ve İl Gençlik Kolları’na seçilen yeni yönetimlerle bir araya geldi. Parti il binasında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Hakan Kahtalı da katıldı. Yaptığı konuşmada gençlere öğüt veren Çalık, “Hepinizin geleceği Allah izin verirse parlak. Bu kadrolar inanıyorum ki yarının Türkiye’sinin, yarının Malatya’sının mimarları olacak” dedi. 

7 Haziran seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Çalık, “7 Nisan’a değil, biz 7 Haziran’a kilitlendik. Listede kim olursa tüm Türkiye için söylüyorum, liderimiz belli, Genel Başkanımız, Başbakanımız belli. Hepimizin tek bir amacı var güçlü bir şekilde sandıktan çıkmak” diye konuştu.

Türkiye’nin yüzde 20’sinin genç nüfus olduğunu hatırlatan Çalık, “Biz iktidara geldiğimizde sizlerin bir çoğu henüz 9-10 yaşındaydı. Eski Türkiye’nin ne olduğunu, bugünkü yeni inşa etmeye çalıştığımız yeni Türkiye’nin ne olduğunu hepiniz okuyarak göreceksiniz” dedi.

Çalık, her şeyin farkında, bilinçli ve şuurlu bir gençliğin var olmasını dileyerek şunları söyledi: “Dolayısıyla yüce Rabbim çıktığınız yolda sizi utandırmasın. İnşallah milletimiz için çıkmış olduğumuz bu yolda Allah hepimizi en güzel şekilde mükafatlandırsın.” 

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da, 7 Haziran seçimleriyle ilgili hazırlıklara değinerek, 7 Nisan’da milletvekili aday listelerinin açıklanacağını söyledi. Kahtalı, “İnşallah nasip olursa, Salı günü tabiri caizse dananın kuyruğu kopacak. 6 isim milletvekili adayı olarak genel merkezimizce bize bildirilecek” dedi.

Adayların kesinleşmesinden sonra yaklaşık 5 haftalık bir kampanya sürecine gireceklerini belirten Kahtalı, daha önce 14 Nisan olarak belirlenen propagandaya başlama tarihinin 21 Nisan’a ertelendiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız