SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Alçaklara Boyun Eğmeyiz"

0
Güncellendi - 2016-08-26 20:19:43
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan suikast girişimine sert tepki gösteren Ağbaba, “Hiçbir güç bizi yıldıramaz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı köyü yakınlarında düzenlenen saldırıya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, ESOB Başkanı Şevket Keskin'den tepki geldi.

AĞBABA'NIN MESAJLARI..

1 jandarma erinin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı suikast girişimine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da sosyal medya üzerinden çok sert tepki gösterdi.

Ağbaba’nın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

“Genel Başkanımıza yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bu saldırı bütün boyutlarıyla acil bir biçimde aydınlatılmalıdır.”

"Hiçbir güç bizi yıldıramaz. Genel Başkanımızın liderliğinde cumhuriyet, demokrasi ve barış için mücadele etmeye devam edeceğiz.”

“Genel Başkanımıza roketle suikast girişimi son anda engellendi. Biz alçaklara şerefsizlere boyun eğmeyiz ! Susturamayacaksınız !”

“Bu memleket bizi öldürmek isteyenlerin değil,BİZİM! Genel Başkanımıza yapılan alçakça saldırıyı kınıyorum.”

Ağbaba, twitter ve facebook hesabına Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile çekilen fotoğrafını da koydu.

CHP İL BAŞKANI..

CHP İl Başkanı Enver Kiraz da, saldırıya çok sert tepki gösterdi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Kiraz, şunları söyledi:

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Artvin’de yaptığı bir gezi sırasında bir suikast girişimiyle karşılaştı. Bu saldırıyı elbette biz şöyle görüyoruz bütün Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerine, bütün Cumhuriyet Halk Partisine oy verenlere Cumhuriyet Halk Partisi kurumsal kimliğine karşı yapılmış bir saldırıdır.

Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkeyi kuran partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğunda oturması dolayısıyla Cumhuriyete karşı yapılmış bir saldırıdır. Bir siyasi partinin Genel Başkanına yapılmış olması demokrasinin en önemli unsuru olan bir siyasi partinin ve bugüne kadarda demokrasiyi bu ülkede yerleştirmiş yaşatma kararlılığını sürdüren Partimizin Genel Başkanına yapılmış olması dolayısıyla demokrasiye yapılmış olan bir saldırıdır ve şuna inanıyoruz ki bu acıyı paylaşan bu saldırıyı kınayan bütün milletimize bütün halkımıza bütün yurttaşlarımıza yapılmış olan bir saldırıdır.

Dolayısıyla bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu alçakça saldırıya asla ve asla cumhuriyet halk partisi ve onun genel başkanı da onun örgütleri de bu ülkenin insanları da bu alçakça saldırıya haince saldırıya asla geçit vermeyecektir.

Tabi değerli arkadaşlar uzun sütredir terörün karşısında cumhuriyet halk partisi bir duruş sergiliyor dimdik bir duruş gösteriyoruz dolayısı ile hiç zikzak yapmadık hiç teslim olmadık onun için bu saldırıların cumhuriyet halk partisinin genel başkanına yapılıyor olması manidardır anlamlıdır

Bugün Genel Başkanımıza yapılmış olan bu saldırı aslında terör karşısında ki net duruşumuzun da önemli göstergelerinden biri olmuştur.  Tabi bu saldırıda maalesef bir askerimiz şehit olmuştur ben askerimize Allahtan rahmet diliyorum bütün milletimize bütün halkımıza başsağlığı diliyorum.  Yaralı askerlerimiz var yaralı güvenlik güçlerimiz var onlara da acil şifalar diliyoruz. Son dönemlerde tabi şehit sayımız artıyor bütün şehitlerimize bu vesile ile tekrar Allahtan rahmet diliyoruz bütün milletimize tekrar baş sağlığı diliyoruz.

Yine Genel Başkanımız bu saldırı sonrasında yüreklice programına devam etmektedir.  Ve bugünkü programlarını gerçekleştirecektir, gerçekleştirdikten sonra Ankara’ya dönecektir. Dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisinin bütün Örgütleri Genel Başkanıyla kenetlenmiştir Genel Başkanıyla birlikte bu ülkede terörün bitmesi için her türlü mücadeleyi verecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de terör kimden gelirse gelsin kim tarafından yapılırsa yapılsın şiddetle nefretle lanetlemeye kınamaya devam edeceğiz.

Ve değerli arkadaşlar bu ülkede mutlaka terörden arınmış bir yapıyı kurma noktasında bütün çabalarımızı bütün gayretlerimizi sarf etmeye devam edeceğiz.  Ve önümüzdeki dönemde yine bu ülkeye barışın kardeşliğin gelmesi noktasında elimizden gelen bütün katkıyı sunmaya devam edeceğiz.  Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasinin gelmesi için barışın kardeşliğin gelmesi için bütün mücadelemizi yılmadan korkmadan usanmadan vermeye devam edeceğiz.

Bu uğurda demokrasi için bu ülke çok bedeller ödedi bir çok cumhuriyet halk partili bedel ödedi dolayısı ile bundan sonrada hiçbir şeyden korkmadan  hiçbir şeyden sakınmadan göğsümüzü siper ederek demokrasi için her türlü mücadeleyi vereceğiz her türlü bedeli ödemeye hazırız  sayın genel başkanımıza yapılan saldırıyı bu ülkenin bütün duyarlı vatandaşları kendine yapılmış olarak kabul etmektedir şu anda ve dolayısı ile bu ülkenin bütün duyarlı insanları ile birlikte cumhuriyet halk partisinin bu mücadele anlayışını sürdürmeye devam ediyoruz korkmuyoruz yılmayacağız  sinmeyeceğiz bütün örgütlerimizle dimdik ayaktayız sayın genel başkanımıza bir kez daha geçmiş olsun diyoruz sayın genel başkanımızında dimdik yanındayız arkasındayız hiçbir terör tehditi suikast tehditi bizi teslim alamaz alamayacaktır."

ESOB BAŞKANI..

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, CHP Genel başkanı Kemal kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınayarak, “Kılıçdaroğlu’na yapılmış saldırıyı, tüm siyaset kurumuna ve demokrasimize yapılmış sayıyoruz”  dedi.

Keskin yaptığı yazılı açıklama da, “Anamuhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin ilinde meydana gelen ve 1 askerimizin şehit düştüğü saldırıyı esnaf ve sanatkar camiası olarak şiddetle ve nefretle kınıyoruz, lanetliyoruz. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılmış saldırıyı, tüm siyaset kurumuna ve demokrasimize yapılmış sayıyoruz. FETÖ darbe girişimi sonrasında milletimizin tabanda oluşturduğu birlik, siyasi partilerimizin tavanda meydana getirdikleri beraberlikten rahatsız olanların meydana getirmek istedikleri kaos ortamı beklentileri dün olduğu gibi, bugünde, yarında boşa çıkacaktır. Oynanmak istenen oyunların, ülkemizin götürülmek istendiği uçurumların farkındayız ve milletimiz bu oyunları da boşa çıkartacaktır. Bizler, ülkemizin birlik ve beraberliği için sayın cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, iktidar partimize, anamuhalefet partimize,  birlikten yana olan siyasi partilerimize sahip çıkmayı sürdüreceğiz, ülkemiz için kenetleneceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu'na, Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve tüm siyaset camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıda şehit düşen askerimize Allah’tan rahmet diliyor, milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kaydetti.

TSO BAŞKANI..

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun içinde olduğu konvoyun Artvin yakınlarında terörist bir saldırıya maruz kalmasına ilişkin bir mesaj yayımladı.

Erkoç, “Birlik ve beraberliğimize, huzurumuza kast eden terör saldırıları, ne yazık ki bu sefer de Ana Muhalefet Partimizin Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna ve onu korumakla görevli güvenlik güçlerimize karşı gerçekleştirilmiştir. Bir askerimizin şehit olduğu, iki askerimizin yaralandığı bu alçak kalleşçe saldırıyı şiddetle kınıyorum” ifadesini kullandı.

İş dünyası adına Sayın Kılıçdaroğlu’na, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve tüm siyaset camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıda şehit olan asker kardeşimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten- iha

ARTVİN'İN ŞAVŞAT İLÇESİNİ ZİYARET EDEN CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN KONVOYU, ARDANUÇ İLÇESİNE GİDERKEN ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ TARAFINDAN GÜVENLİK GEREKÇESİYLE DURDURULDU. YOL KENARINDA BARİKAT GÖRÜLMESİ ÜZERİNE BÖLGE, ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ TARAFINDAN TERÖR ŞÜPHESİYLE ATEŞ ALTINA ALINDI. (GÖKTÜRK FIRAT/ARTVİN-İHA)

klıç

chp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız