SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Artık Play-Off'u Düşünüyoruz"

0
Güncellendi - 2016-03-08 02:51:14
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün forvet oyuncusu Sevim Çetin, ligde her şeyin istedikleri gibi gittiğini kaydederek, "Zirvede artık tek kalmaya başladık. En yakın rakibimizle aramızda 5 puanlık fark var. Artık takım olarak Play-Off'u düşünüyoruz" dedi.

Ligin 16. haftasında deplasmanda Kayseri ekibi Kılıçaslan Yıldızspor'u 2-1 yenerek, Play-Off'u garantileyen Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde büyük sevinç yaşanıyor. Zirvedeki yerini korumayı başaran ve en yakın rakibi Kayseri Gençler Birliği ile arasında 5 puanlık fark bulunan mavi kırmızılılar, ligde kalan 2 maçından da iyi sonuçlarla ayrılarak, Play-Off'a hazırlanmak istiyor.

Geçtiğimiz sezonda Play-Off'lara kalan ancak 2. Aşama maçında elenerek, 2. Lige çıkamayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, bu sezon hayalini gerçekleştirmek istiyor.

"BU TAKIM 2. LİGE ÇIKACAK"

Tecrübesiyle, attığı ve attırdığı gollerle takımının liderliğinde büyük pay sahibi olan Sevim Çetin, adım adım 2. Lige doğru ilerlediklerini, bu sezon hedeflerini gerçekleştireceklerini kaydetti.

Çetin, takım olarak 2. Lige yükseleceklerine inandıklarını belirterek, "İyi mücadele ediyoruz. Bütün maçlarda varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. Allah emeklerimizin karşılığını veriyor. Lideriz ve en yakın rakibimizle aramızda 5 puan fark var. İlk hedefimiz kalan 2 maçta da istediğimiz sonuçları almak. Daha sonra Play-Off'a odaklanacağız" diye konuştu.

Geçen sezon 2. Aşama maçında elendiklerini hatırlatan golcü futbolcu, şunları söyledi: "Bu sezon 2. Lige çıkmak istiyoruz. Sezona bu hedefle başladık. Şuanda her şey bizim için iyi gidiyor. Bu iyi gidişi sürdürüp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Önümüzde 2 maç var ama artık tek düşüncemiz Play-Off. Malatya Bayanlar Spor Kulübünü 2. Lige çıkaracağız."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Arif karaca (8 yıl önce)
    Bayan takımıza aferin arkişliyorum sizleri
    0
    0
    Yanıtla