SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Avantajlıyız"

0
Güncellendi - 2017-04-06 18:27:26
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, "Bu tempoyu devam ettirip, ligin sonunda şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Takımın son durumu ve şampiyonluk şanslarıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu, kalan son 8 maçlarını en iyi şekilde tamamlayıp mutlu sona ulaşacaklarına inandığını söyledi.

“Tempoyu devam ettirip şampiyon olmak istiyoruz”

Geçen hafta Elazığspor karşısında sergiledikleri güzel oyunu kalan haftalarda da oynamaları gerektiğini belirten Murat, “Geçen hafta bizim açımızdan güzel bir maç oldu gerçekten. Hakikaten güzel bir atmosfer vardı, maç İstanbul’da olmasına rağmen. Onlara teşekkür ediyorum. Taraftarımız sayesinde de galip geldik. Biz de futbolcular olarak, teknik ekibimizle elimizden geleni yaptık. Tempolu güzel, zevkli bir maç oldu. Bu tempoyu devam ettirip şampiyon olmak istiyoruz. Tek hedefimiz budur. İyi de gidiyoruz. Böyle oynamamız gerekiyor. Hem taraftarımıza heyecan vermemiz hem de kazanmamız gerekiyor” dedi.

“5 haftalık süreçte direkt rakiplerimizle oynayacağız”

Murat Yıldım, önlerinde bulunan 8 haftalık süreçte direkt rakipleriyle karşılaşacaklarını da belirterek, “Önümüzde ki 5 haftalık süreçte direkt rakiplerimizle oynayacağız. Biz avantajlıyız. Birisinin 7 puan, birisinin 8 puan farkla önündeyiz. Yani her maç gibi o maçlara da çıkıp kazanmak için oynayacağız. Eskişehirspor buraya, taraftarımızın önüne gelecek zaten. O maçları kazanmamız gerekiyor. Takım arkadaşlarıma da güveniyorum. Zaten bu futbolu oynarsak kazanırız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“İnşallah hep berabere Malatya’da şampiyonluğu kutlarız”

Kendi performansıyla ilgili de konuşan Murat Yıldırım, “Burası benim için de çok iyi oldu. Ben de iyi bir performans sergilediğime inanıyorum. Sağ olsunlar Malatyasporlu taraftarlardan da çok büyük destekler alıyorum. Sevdiklerini iletiyorlar gerek sosyal medyadan, gerekse de maçlarda. İnşallah bu performansı sürdürüp, hep berabere Malatya’da şampiyonluğu kutlarız” değerlendirmesinde bulundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • caner (6 yıl önce)
    Rakip illerin haber sitelerinde sürekli iddialı sözlerin yer aldığı haberler yer alıyor, bizde ise mütavazi şekilde, kesin kazanacağız, başka yolu yok gibisinden değil de, her zamanki mücadelemizi sürdüreceğiz şeklinde. Bu çok önemli faktör bence. Eskişehir bandırma deplasmanında futbol oynamadan kazandı, bu şekilde bizi geçmeleri normal şartlarda imkansız. Ama anormal şartlar oluşturulabilir, dikkatli olmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla