SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biz Beraber Büyüdük'

A- A+ PAYLAŞ

MHP Belediye Başkan adayı Cumali Ünaldı'nın, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret ettiği bildirildi.

Ziyarete ilişkin olarak belediyeden yayınlanan bülten şöyle:

"Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Ömer Ekici ile Belediye Başkan Adayı Cumali Ünaldı, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ettiler.

9 Mart Pazartesi günü gerçekleşen ziyarete, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis üyesi adayları ile bir grup partili de katıldı.

Ziyaret sırasında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Cumali Ünaldı, Malatya Belediyesinin yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlamasının sevindirici olduğunu belirterek, binanın Malatyalılara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ile çocukluktan itibaren belli bir kültür içerisinde yetişip, büyüdüklerini belirten Ünaldı, “Biz büyüklerimiz tarafından belli bir hareket tarzıyla eğitildik. Bu hareket tarzı içerisinde memleketini ve milletini çok sevmek, bulunduğu yere faydalı ve başarılı hizmetler ortaya koymak şeklinde tecelli eden bir eğitim sistemiydi. Bu nedenle bizim ailemiz, genellikle hayırlı işleriyle anılan bir aile olmuştur” dedi.

MHP İl Başkanı Ömer Ekici ise Malatya’ya beş yıl boyunca hizmet eden, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ederek, yeni belediye hizmet binasının Malatya’ya hayırlı olmasını diledi.

MHP İl Başkanı Ekici, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın adaylık sürecinde sergilediği dik duruşun siyasilere örnek olması gerektiğinin belirterek, “Sayın Başkanımıza siyasi açıdan etik bir duruş sergilediği için takdirlerimi belirtmek istiyorum. Hangi parti olursa olsun, kişilik, karakter, duruş, siyasete bakışı önemlidir. Makam ve mevkiler her zaman gelip geçicidir. Makam ve mevkiye göre siyasetçi şekil alamaz. Siyasetçi misyonuna göre, siyasi partisinin temsil ettiği duruşu temsil etmek zorundadır. Sayın Başkanımız da burada düzgün bir duruş sergilemiştir. Siyasette bu tür duruşlar önemlidir. Onun için Sayın Başkanımızı tebrik ve teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de bilgisinden, tecrübesinden istifade edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın da Siyasi partilerin demokratik parlamenter nizamın vazgeçilmez unsurları olduğunu, siyasetle uğraşanların Türkiye’ye ve Malatya’ya çok değerli hizmetler üreteceklerine inandığını söyledi.

Başkan Akın, “İlimizin ve ülkemizin kalkınması bütün siyasi partilerdeki yetenekli kardeşlerimizin ülke için çalışmalarıyla mümkün olacaktır. Göreve geldiğimiz günden itibaren Malatya’daki bütün hemşerilerimizi aynı sıcaklıkla kucakladık. Siyasi partilerin temsilcileri zaman zaman bizleri eleştirdiler. İyi niyetli eleştirilerin hepsini değerlendirdik. Onlardan dersler çıkardık ve bu eleştiriler doğrultusunda yapılması gereken hizmetleri de yapma gayreti içinde olduk” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız