SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biz Bize Günleri' Oldu!

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Yeşilköy CNR Expo Fuarı'nda 26 Mayıs'ta başlayan "Malatya Günleri"nin ikinci günü, yeterli duyuru olmaması yüzünden ziyaretçi azlığı nedeniyle, "Biz Bize Günleri"ne dönüştü! Etkinliğin son iki gün olan Cumartesi ve Pazar günleri, tatilin de etkisiyle ziyaretçi sayısının artacağı değerlendiriliyor.

KONSER..
İstanbul Yeşilköy CNR Expo Fuarı'nda 26 Mayıs'ta başlayıp, 29 Mayıs'ta sona erecek olan Malatya Günleri etkinlikleri kapsamında Motif Halk Oyunları gösterisi, Malatya Musiki Cemiyeti Konseri, Türk Halk Müziği Sanatçısı Mehmet Balaman Konseri ve Yazıhan tura ekibi gösterisi gerçekleştirildi.

Malatya Günleri programı çerçevesinde her akşam konser düzenleneceği kaydedildi.

"BİZ BİZE GÜNLERİ"..
Ankara'da geçtiğimiz yıl Sonbahar'da gerçekleştirilen "Malatya Günleri"nin aşırı ilgi görmesine karşın, İstanbul'daki etkinliklerin, özellikle İstanbul'da yeterli duyurunun yapılamamış olması nedeniyle, ilk iki günde ilgisizlikle karşı karşıya kaldığı, özellikle ikinci gün "in cin top oynuyor" görüntüsüyle karşı karşıya kalındığı ifade ediliyor.

29 Mayıs Pazar günü sona erecek olan etkinliklerin, son 2 gününde, hafta tatili olması nedeniyle ziyaretçi sayısının fazla olacağının tahmin edildiği bildiriliyor.

PAZAR GÜNÜ BİTECEK..
Bu arada Pazar günü sona erecek olan "Malatya Günleri" ile ilgili belediyenin basın bülteni de şöyle:

"26 Mayıs Perşembe günü İstanbul’da açılan ‘Malatya Günleri’ tanıtım etkinliği devam ederken, Malatya Belediyesi tarafından açılan stand ilgi görmeye devam ediyor.

Malatya’nın kültürel, tarihsel ve yöresel değerleri ve ürünlerinin sergilenmesi, sahip olduğu tarih, kültür ve turizm potansiyelinin ulusal ve uluslar arası alanda tanıtılması, Malatya’nın zengin ve sağlıklı mutfak kültürü ve damak tadının ülkemize duyurulması amacıyla organize edilen Malatya Günleri, başta İstanbul’da yaşayan Malatyalılar olmak üzere ünlülerin de yoğun ziyaretine sahne oluyor.

Malatya Belediyesi tarafından hazırlanan ve Malatya ile Belediye hizmetlerinin tanıtıldığı stand, ziyaretçilerin en çok uğradığı stantların başında geliyor.

Belediye hizmetlerinin yanısıra Malatya ile ilçelerinin de tanıtıldığı Malatya Belediyesi standında, büyük boy posterler, tanıtım CD’si, Değişen MALATYA dergisi, Fuar Dergisi ve diğer Belediye yayınları ile Malatya değişik şekilde anlatılıyor.

Yapılan Şerbet Çeşmesi Maketi’nde ziyaretçilere şerbet ikram edilirken ayrıca, kuru kayısı başta olmak üzere Malatya’ya ait kuruyemiş ve çerezler de Malatya Belediyesi standını ziyaret eden misafirlere ikram ediliyor.

Standı ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenen Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Malatya ve Malatya’nın değerlerinin dışarıda tanıtılması açısından Malatya Günleri etkinliğinin önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, bu tür organizasyonlarla Malatya’nın Türkiye genelinde ve dünyada daha çok tanınacağını söyledi.

‘Malatya Günleri’ etkinliğinin 10 bin m2 kapalı, 3 bin m2 dolayında stant alanı üzerinde 80 dolayında kurum, kuruluş ve firmanın katılımıyla düzenlendiğini kaydeden Mumcu, “Malatya Günleri etkinliğine Kamu kurum ve kuruluşlarının yanısıra, sanayi ve ticaret kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, İnönü üniversitesi, özel sektör temsilcileri, sanat atölyeleri, kültür ve turizm kuruluşları/firmaları, gıda firmaları, lokanta ve cafe işletmeleri, giyim ve tekstil firmaları ile müzik ve folklor toplulukları katılıyor. Cumartesi ve Pazar günlerinin aşırı yoğun olacağını düşünüyoruz. Organizasyona katılarak Malatya’nın tanıtımına katkıda bulunan bütün kurum kuruluş ve firma temsilcilerine teşekkür ediyorum. 29 Mayıs Pazar günü akşamına kadar açık kalacak olan ‘Malatya Günleri’ne bütün hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız