SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biz Bize Sohbetler' Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

ING Bank tarafından düzenlenen "Biz Bize Sohbetler" toplantısının 2011 yılındaki ilki Malatya'da yapıldı.

ING Bank Türkiye CEO'su Wilfred Nagel, "Anadolu'da önemli yerlere gittik. Gelecekte de bunları yapmaya devam edeceğiz. Bu ziyaretler beni gerçekten heyecanlandırıyor. Neler olup bitiyor, bunları daha yakından görebiliyoruz. Malatya'yı benden daha çok biliyorsunuz ama çok az bildiklerimle bile beni etkilemeye yetti. Kayısıyı çok severim. Türkiye'nin küresel anlamda üretici olduğunun farkında değildim. Malatya'da kayısının çok önemli bir sektör olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Nagel'in konuşmasından sonra toplantıya geçildi. Sunuculuğunu Saba Tümer'in yaptığı "Biz Bize Sohbetler" toplantısının konukları arasında eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, ekonomist Asaf Savaş Akat ve ING Bank KOBİ ve Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yaprak Soykan yeraldı.

Ekonomist Asaf Savaş Akat, toplantıdaki konuşmasında, "Türkiye ekonomisi başarılı bir 2010 yılı geçirdi. Çoğumuzu şaşırtan bir şekilde sonbahardan itibaren vatandaş daha güvenle harcama yapmaya başladı. Daha güvenle yatırım projelerine girmeye başladı" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız