SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Bu Sürece Karşıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:13:28
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez İlçe Yönetimi başkan ve yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna tanıtıldı. 

Parti binasında gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Atabay, gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulundu.

Atabay, çözüm süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bölücü başı ile yapılan müzarekelere, içeriğini bilmediğimiz sadece süslü medya propagandasıyla ülkemizin insanları kutuplaştırılmıştır. Kimliği Türk olan kardeşlerimiz, yıllar süren çaba ve siyaset destekli oyunlarla farklı kimlikleştirilmeye, bölge halkının ileri gelenleri ve ayrıca tüm milletimiz yok sayılarak, doğudaki insanlarımızın hepsinin farklı bir halkmış gibi gösterilmeye, halkımızı ayrı tutmaya çalışan, hayatında doğuya bile gitmemiş ülkemizin batısında yaşayan halkımızla kutuplaşma içerisine sokulduğu görülmektedir. Büyük Birlik Partisi olarak biz bu sürece karşıyız. Akil sıfatıyla lanse edilen isimlerin acaba kaçı ülkemizin doğusuna gitmiş? Sorunun temeli bölge halkının ne istediği değil, birilerinin ne istediğidir” görüşünü savundu.

Türkiye’nin tarım ve hayvancılıkta iyi bir noktada olmadığını iddia eden Atabay, şunları söyledi: “Ülkemizin doğusunda ve batısında tarım ile hayvancılık kalmamıştır. Dünya çapında bir tarım ülkesi olarak addedilen ülkemiz, hayvanını ve samanını ithal eder konuma gelmiştir. Tarım sigortası yaptırarak, tarım desteklenmez. Bölge halklarımız bilinçlendirilerek, birlikler ve kooperatiflere eğitim verilerek, tarımsal yeni atılımlar yapılarak, dışa bağımlılıktan kurtulmak gerekiyor” dedi.

Atabay, Malatya’nın YGS’de 41’nci sırada bulunmasını da sert bir dille eleştirdi.

BBP Malatya Merkez İlçe Başkanı İbrahim İşleyen ise, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceği sözünü vererek, “Partimizin kurucusu şehit başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nu bir kez daha rahmetle anıyoruz. Partimizi onun ilkeleri ve görülerini esas alarak, halkımıza en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

İşleyen, 20 Nisan’da BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılımıyla Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir etkinlik düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.

İbrahim İşleyen başkanlığındaki BBP Merkez İlçe Yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Bilal Yılmaz, Vedat Kaya, Halife Kaya, Serda Tura, Serkan Erkut, Hasan İşleyen, Mehmet Kaplan, Mahir Işık, Mehmet Halit Kurt, Ersin Serttürk, Metin Kılıç, Hamit Dönmez, Ramazan Ayaydın, Kemal Göçer, Hakan İlkılıç, Mehmet Ali Yiğit, Mehmet Topal, Mehmet İşleyen, Muzaffer Karadoğan, brahim Kömürcü, Murat Aldemir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız