SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Daha İstedik Sanki Malatyaspor'dan.."

0
Güncellendi - 2020-02-07 23:15:51
A- A+ PAYLAŞ

MKE Ankaragücü’nün teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Bir golle üç puan almak bu ligde çok önemli. Yarım puan bile çok değerli” dedi.

Mustafa Reşit Akçay, 1-0 galip geldikleri BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası açıklamada bulundu.

“Bizim yolculuğumuz, ligde kalma yolculuğu” diyen tecrübeli teknik adam, çok değerli bir puan aldıklarını söyledi.

Akçay, “Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Haddimizi bilerek oynadık bugün. Kompakt bir duruş gösterdik. Rakibin hızlı oyuncularından endişeliydik. Onların üzerimize yapacağı saldırılar ve oluşturacağı baskılar bizim özgüvenimizi zedeleyebilir diye düşündük. Sahada iyi durduk. Belki fırsatların bir kısmını tam değerlendiremedik. Yine de bir golle üç puan almak bu ligde çok önemli. Yarım puan bile çok değerli. Bundan dolayı mutluyuz, arkadaşlarımızı kutluyorum. Yeni Malatyasporlu futbolcuları da teknik heyeti de kutluyorum. Onlar da müsabakaya çok farklı boyutlar getirdiler zaman zaman ama biz bugün daha şanslıydık. Biraz daha istedik sanki Malatyaspor'dan, kazandığımız için mutluyuz” açıklamasında bulundu.

Akçay, ligde 24 veya aşağısında puanı olan tüm takımların düşme risklerinin olduğunu aktararak, "Biz 7 veya 8 müsabaka kazanarak ligde kalacağımızı düşünüyoruz. Böyle bir vizyon oluşturduk, bu kolay mıdır? Hayır, çünkü iç sahadaki müsabakalarımız oldukça zor müsabakalar. Aşağıda bir fırtına oluştu. Girdabı çok fazla olan fırtına olacak. Ayakta kalan, psikolojik gücü yüksek olan kalacak. Takımlarımızın birçoğu teknik ve taktik olarak iyi durumda. Bu stresi veya bu problemleri çözebilen takımların ligde kalacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin ligdeki durumla ilgili yönelttiği soruya, “Psikolojik gücü yüksek olan kalacak. Bu stresi, bu problemleri çözebilecek olan takımların ligde kalacağını düşünüyoruz” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Mustafa Reşit Akçay Malatya'ya geldi Malatyalılara nasihat çekti gidiyor. Adil Gevrek'in eseri.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (4 yıl önce)
    Yazıklar olsun Malatya spora
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (4 yıl önce)
    Bu yolun sonunda Ankara kurtulur Malatya düşerse şaşıracak Malatyalı bile kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Küme düşmekten sizde malatyada kurtulamaz siz takım mı yendiginizi sanıyorsunuz iki takımdansa bir yol olmaz
    0
    0
    Yanıtla