SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Biz davacıyız..”

A- A+ PAYLAŞ
Geçtiğimiz Cuma günü sağanak yağış nedeniyle ev ve işyerleri zarar gören çok sayıda vatandaştan bazıları polise başvurarak, Malatya Belediyesi’nden şikayetçi oldular.
 
Başharık Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki S.Ş., yağış sırasında evin tuvalet ve banyo tahliye borularından pis sularla birlikte kanalizasyon atıklarının evini doldurduğunu, eşyalarının tamamen kullanılamaz hale geldiğini, bu durumun alt yapı eksikliğinden meydana geldiğini düşündüğü için Malatya Belediyesi’nin yanı sıra binanın müteahhidi M.Y.’den şikayetçi olduğunu bildirdi.
 
Çavuşoğlu Mahallesi’nde de 39 yaşındaki Y.K. adlı vatandaş, yağış sırasında logarların tıkanması nedeniyle işyerini su bastığını ve 8 bin lira civarında zarar meydana geldiğini, bu nedenle Malatya Belediyesi’nden şikayetçi olduğunu polise iletti.
 
Yeni Sanayi Sitesi’nde işyeri bulunan 39 yaşındaki H.B., Cuma günkü yağış sırasında logarların tıkanması yüzünden taşan kanalizasyon sularının işyerine zarar verdiğini, bu yüzden Belediyeden şikayetçi olduğunu bildirdi.
 
Sarıcıoğlu Mahallesi’nde oturan 69 yaşındaki Z.B. adlı kadın da, yağış sırasında evini su bastığını ve eşyalarının zarar gördüğünü, belediyeden şikayetçi olduğunu ve uzlaşmak istemediğini polise bildirdi.
 
Sarıcıoğlu Mahallesi’nde işyeri bulunan 44 yaşındaki V.K., yağış sırasında işyerini su bastığını, yaklaşık 50 ton kuru kayısının bu nedenle zarar gördüğünü, olayın sorumlusunun Malatya Belediyesi olduğunu öne sürdü ve şikayetçi oldu.
 
Bu arada, Çukurdere Mahallesi’ndeki bir apartmanın en üst kadında oturan 38 yaşındaki A.K. adlı kadın, yağış sırasında yağmur sularının evine zarar verdiğini, daha önce de çatının akıttığını apartman yöneticisine ilettiğini, ancak bu kişinin ilgisiz kaldığını, son yağış sırasında çatının su aldığını görünce yöneticinin evine gittiğini, burada yöneticinin kızı K., eşi Y. ve baldızı olan A.adlı şahıslarla kavga ettiğini, bu kişilerin kendisini dövdüğünü polise bildirdi. Polis soruşturmaya başladı.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız