SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz de Basından Öğrendik!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:53
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, beraberindekilerle birlikte Mısır Çarşısı esnafıını ziyaret etti. Milletvekili Öz, burada esnafların sorunlarını dinleyerek alarak, gündemde olan Vagon Onarım Fabrikası ile ilgilide görüşlerini bildirdi. 
 
"HER FIRSATTA SORUNLARI DİNLİYORUZ"
 
Ziyaret sırasında konuşan Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Bu hafta Nöbetçi Vekil sırası bende olması nedeniyle buradayım. Malatya'ya geldiğimde, esnaf zayiretinde de bulunuyorum . Siyasete başladığımız günden beri halkla iç içe olmaya çalıştım. Millete ulaşılmayan ve milletin nabzının tutulmadığı siyasetin hiçbir zaman olmayacağını biliyoruz. Malatya'ya her geldiğimde bir cadde ve sokağa gidip, esnafların sorunlarını dinleyip, soruları varsa cevaplamaya çalışıyoruz" dedi.
 
"BİZDE BASINDAN ÖĞRENDİK" 
 
Vagon Onarım Fabrikası ile ilgili olarak Çin'de bir şirket ile görüşüldüğünü basından öğrendiklerini söyleyen Öz, "Bu fabrika işletmeye açılınca, Vagon Fabrikası ile sınırlı kalmayacak. Vagon Fabrikası ile birlikte yan sanayisi de iş yapacak, esnaf kazanacak.  Ayrıca rahmetli Erbakan Hoca'nın da belirtitiği gibi ağır sanayi de önemlidir. Bir ilde birkaç ağır sanayi olursa, yan sanayi de bundan istifa eder." ifadelerini kullandı. 
 
SORUNLAR VE TALEPLERİ DİNLEDİLER

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, parti binasında yapılan Halk Günü'ne katıldı. İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez'in de hazır bulunduğu toplantıda, vatandaşların sorunları dinlendi. 
 
"GÜLÜNÇ BİR İDDİA"
 
İl Başkanı Tüfençi, burada yaptığı konuşmada, "28 Şubat süreci, AK Parti'yi iktidara getirme gibi gülünç iddiada bulunanlar var. O zaman sormazlar mı, o gün toplum mühendisliğine dur demeyenler, dur bir dakika bizim işimiz, sizin işiniz değil diyemediler. Bugün 28 Şubat'dan ders ve çıkardık" diye konuştu.
 
"100 KATRİLYON ZARAR"
Gündemdeki konuları değerlendiren Milletvekili Öz ise, "Bin yıl sürecek denilen 28 Şubat süreci sıkıntılı dönemlere neden oldu. 28 Şubat ürünü olarak iktidara gelene Anasol M hükümeti pılını pırtını toplayıp gitti. Sayın Ecevit o zaman teröristbaşı Öcalan'ı bize niye teslim ettiler diye sormuştu" diyen Öz, 28 Şubat sürecini imam hatip liselerinin önünü kesmek için dayatma olarak değerlendirdi. Öz, konuşmasının devamında, "28 Şubat nedeniyle Türkiye 100 katrilyon lira zarar gördü. Meslek Liselerinin önü kesildi." dedi. 
 
"TÜSİAD'A NE OLUYOR"
 
Eğitim sisteminede değinen Öz, " Herkes kendi işiyle ilgili öneri ve eleştirdilerde bulunabilir. TÜSİAD'a ne oluyor? 4x4x4 eğitim sistemiyle 28 Şubat'ın dayattığı kesintisiz 8 yıllık eğitim sona erecek" ifadelerini kullandı. 
 
"KİMSENİN NEMRUT'U ALDIĞI YOK"
 
Öz, Nemrut Dağı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Malatya ile Adıyaman yolunun birleşmesini arzu ediyoruz. Bu hem Malatya, hem de Adıyaman için iyi olacak. Nemrut'u Malatyalılar Adıyamanlılardan alıyormuş gibi iddialarda bulunmasına karşıyız. Evet Nemrut, Adıyaman sınırları içindedir. Kimsenin Nemrut'u aldığı yok" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız