SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz de Neden Olmasın Diye Düşündük"

0
Güncellendi - 2016-04-20 00:44:07
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un tecrübeli futbolcusu Ramazan Kahya, "Sezon başında ilk öncelikli hedefimiz ligde kalmaktı. Biz, bu sezon ilk kez bu lige çıktık. İlk olarak biz sağlam ayakta durup, ilerleyen sezonlarda hedefimizi büyütmemiz gerekiyor" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Kahya, "Altınordu maçı öncesi 3 te 3 yapmıştık. Büyük bir şans yakalamıştık. Play-Off için umutlandık. Bu şansımızı sonuna kadar kullanmak istiyorduk. Altınordu karşısında galip gelip, bu şansımızı iyi kullanmak istiyorduk. Sıcak bir havada futbol oynadık. Belki çok iyi futbol oynayamadık ama takım olarak iyi mücadele etmeye çalıştık. Olmadı. Mağlup ayrıldık. Üzgünüz. Sezon başından beri verdiği emekler ve yaptığımız mücadelelerden dolayı bütün takım arkadaşlarımı gerçekten kutluyorum. Denizlispor’da berabere kaldı. Alt tarafla pek fazla işimiz kalmadı. Şansımız var mı? diye sorarsanız, şansımız var ama çok fazla yüksek bir şans değil. Tabi ki biz sonuna kadar kovalayacağız. Olursa inşallah Play-Off oynamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİKLİ HEDEF LİGDE KALMAKTI"

Tecrübeli futbolcu, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ve bunu gerçekleştirdiklerini kaydederek, şunları söyledi: "Sezon başında ilk öncelikli hedefimiz ligde kalmaktı. Biz, bu sezon ilk kez bu lige çıktık. İlk olarak biz sağlam ayakta durup, ilerleyen sezonlarda hedefimizi büyütmemiz gerekiyor. Altınordu maçı öncesi 3’te 3 yaparak, bizi alt taraftan üst tarafa yaklaştırdı. Biz de takım olarak Play-Off şansımız neden olmasın diye düşündük. Oynadığımız rakipler ortadaydı. Bizimde mücadelemiz ortadaydı. Kalan dört hafta elimizden geleni mücadeleyi ortaya koyup, Play-Off’u tekrar yakalamak için çabalayacağız."

"DERBİ GİBİ BİR MAÇ OLACAK"

Adana Demirspor ile derbi niteliğinde bir maç oynayacaklarını ifade eden Kahya, "Adana Demirspor zorlu bir ekip. Bu maçta bizim için çok önemli. Bir Elazığspor derbisi gibi olmasa bile onun kadar önemli bir müsabaka bizim için. Oraya gittiğimizde elimizden gelen mücadelenin en iyisini vermek durumundayız. Çalışıyoruz. İnşallah oradan puan ve puanlarla dönüp, yolumuza daha net bakmak istiyoruz" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZA GÜZEL BİR HEDİYE VERMEK İSTİYORUZ"

Kahya, taraftarlara kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, "Öncelikle taraftarlarımıza sezon başından bu yana bize verdikleri destekten dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Bizim bu sezon iç saha ve dış sahada en büyük destekçimiz oldular. Yeri geldi onları üzdük, yeri geldi güldürdük. Ama her defasında bizlere sahip çıkarak kocaman yüreklerini bize gösterdiler. Bizim taraftarlarımızdan bir isteğimiz var. Bu desteği sezonun sonuna kadar istiyoruz. Bizlerden bu desteklerini hiçbir zaman esirgemesinler. Bizlerde sezon sonuna kadar Play-Off’u kovalayıp, onlara güzel bir hediye vermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Harun (8 yıl önce)
    takım iyi arkadaşlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (8 yıl önce)
    Moral bozmak yok hepiniz iyi yoldasınız sizleri seviyoruz destekliyoruz ramazan artık Malatya'nın evladı yıllardır oynuyor ve onunla gurur duyuyoruz allah yar ve yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut kılıçarslan (8 yıl önce)
    Demogoji yapma ramazan.Seyirci üzerine düşeni yapıyor.Ya siz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (8 yıl önce)
    Bizler sizden istediğimiz kümede kalmaktı başardınız hepinizi tebrik ederiz.Ama PLAY OF olsa kötümü olurdu tabi ki değil ama maçlar devam ediyor.Olursa olur olmasada kaybedecek bir şeyimiz yok.Seneye bakmalıyız.Bizler hediyemizi aldık.Kümede kaldık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (8 yıl önce)
    Hiç sorun değil guido koçer gibi futbolcumuz var,vah...Vah....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet kaplan (8 yıl önce)
    Düşünen sen sadık Yiğitcan ve vedat tı diğerleri maçta havlu attıbbe ramazan
    0
    0
    Yanıtla