SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biz de O Başarıyı Yakalayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, 2. lige çıkmayı garantileyen 3. lig 1 grup ekiplerinden Malatya Belediyespor'un teknik heyet ve futbolcuları ile eşlerine bir yemek verdi.

Yemekle ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın 2. lige çıkmayı garantileyen Belediyespor teknik heyetine, futbolcu ve eşlerine başarılarından dolayı şelale lokantasında bir yemek verdi.

Yemeğe Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın yanı sıra Belediyespor Kulüp Başkanı Fahrettin Eserdi, Teknik Direktör İsmail Tekin, Belediyespor Kulüp Yöneticileri ile Futbolcu ve eşleri katıldı.

Belediyespora vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür eden Belediyespor Kulüp Başkanı Fahrettin Eserdi, “ Her zaman yanımızda olan ve desteklerini hiçbir zaman Belediyespor kulübünden esirgemeyen Belediye Başkanımız bugünde bu başarının arkasındaki gerçek kahramanlarıyla bir arada bulunmak için sizleri buraya davet etti. Ben belediye başkanıma yönetim kurulum, teknik heyetim ve sporcularım adına bize yıllardır vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyor bu güzelliklerin devamını diliyorum” dedi.

Belediyespor Yönetici, Futbolcu ve Eşleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Daha önce futbolcu arkadaşlarımızın başarılarını kutlamıştım. sporcu arkadaşlarımızın başarısında hanımefendilerin fevkalade büyük bir emeği var. Onların teşvikleri sporcu kardeşlerimizin daha çok gayret etmelerine daha çok sporla alakadar olmalarına vesile oluyor. Aslında gerçek kahramanlar sporcularımızın arkalarındaki eşleri ve çocuklarıdır. Malatya Belediyespor bu mutluluğu yaşıyor inşallah Malatya spor olarak da biz bu mutluluğu yaşarız. Sizler bu başarınızla Malatya’mıza ve Malatyasporumuza büyük destek vereceksiniz. Sizlerin vermiş olduğu bu destekle ve dayanışmayla Anadolu takımları içerisinde Trabzon’un yakalamış olduğu başarıyı biz Malatya olarak yakalayacağız. Ben buna inanıyorum. Malatya Belediyesi olarak biz hem futbola, futbolun dışındaki diğer spor dallarına destek veriyoruz. 500’ün üzerinde sporcuyu Malatya Belediyespor olarak eğitiyoruz. Aslında bu yeterli bir rakam değil. Önümüzdeki günlerde yapacağımız semt sahaları ile birlikte bütün Malatya gençlerine inşallah sporu sevdireceğiz ve onların kırathane, kahvehane köşelerinden kurtulmalarına sebep olacağız” dedi.

Başkan Akın, “Sizlerin başarısı Malatya’da yetişmekte olan gençlere örnek olacak ve onlarda sizler gibi sporcu olmak için gayret gösterecekler. Bundan dolayı sizler çok güzel örneklersiniz. Bu güzel örnekliğinizden dolayı güzel emsal olmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Başarınızın daim olmasını ailelerinizle birlikte huzurlu ve mutlu yaşamanızı temenni ediyor, hepinize bu mutluluğu bu güzel coşkuyu bize yaşattığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ayrıca Beediye Başkanı H. Cemal Akın geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Kazım Kılınç’a bilezik hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız