SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz de Sözümüzü Söyleriz!"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya İl Genel Meclisi Eylül ayı oturumlarına başladı. 
 
İl Genel Meclisi toplantı salonunda İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata başkanlığında gerçekleştirilen oturumda gündeme ilişkin maddeler değerlendirildi. 
 
Gündemde yer alan İmar ve Bayındırlık Komisyonunda görüşülüp rapora bağlanan Karaköy Köyü'nde bulunan 318 parsel sayılı taşınmazın besi ahırı ve mandıra alanı olarak planlanan yere mevzii imar planı takdiki raporu görüşülüp oylandı. Komisyonun olumlu raporu verdiği konu, oy birliğiyle kabul edildi. 
 
Öte yandan İmar ve Bayındırlık Komisyonunda görüşülüp rapora bağlanan Akçadağ İlçesi Bölüklü Köyü'nde kanal yolu diye adlandırılan kanal mezrası yolunun yol ağına alınması konusu oy birliğiyle kabul edildi. 
 
Gündeme ilişkin maddelerin görüşülmesi esnasında bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, komisyonlara çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Şavata, "Komisyon çalışmaları karar almamızda büyük fayda sağlıyor. Komisyonumuz konuyu yerinde inceliyor ve kamuoyunun fikirlerine başvuruyor. Ben çalışmalarından dolayı komisyonlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 
 
Öte yandan İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, vilayet parkıyla ilgili bir açıklamada bulundu. Şavata, İl Genel Meclisi'ne konuyla ilgili herhangi bir şeyin gelmediğini kaydederek, "Burayı bir ucube haline getirmeyecekleri kanaati var. Burayla ilgili bir proje yapılıyor. Proje yapılsın, halka sunulsun ondan sonra biz kendi fikrimizi ve kanaatimizi dile getiririz. Sayın Valimizin emriyle yapılan bir çalışma var. Ne zaman meclise karar değil de söz söyleme hakkı doğarsa bizde burada sözümüzü söyleriz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız