SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz de Takipçileri Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:45:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Son olarak Çarmuzu Mahallesi’niz ziyaret eden Tüfenkci, mahalle muhtarı Haci Korkmaz’ın evinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Tüfenkci, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Yeşilyurt İlçe Başkan Yardımcısı Ekrem Dağ ve partililer ile gittiği Çarmuzu’da mahallelinin taleplerini dinledi.  

İl Başkanı Tüfenkci, AKP’nin sorunlardan, eksikliklerden kaçan, görmemezlikten gelen bir parti olmadığını ifade ederek, ‘’ Biz nerede bir sıkıntı varsa, nerede bir eksiklik varsa bunun üzerine gideriz. Belediyelerimiz güçlerinin yettiği müddetçe belli bir program çerçevesinde hizmetlerini sürdürecektir. Bizler de bunun takipçisi olacağız. İnşallah yakın zamanda Büyükşehir belediyesi ve Yeşilyurt belediyesi sorumlulukları çerçevesinde hangi mahallemizde bir eksiklik görülmüşse bunu giderecekler. Biz Çarmuzu’da bazı bölgelerimizde kanalizasyon sorunu olduğunu, dönem dönem su sıkıntısının yaşandığını, bunun da büyük oranda kaçak kullanımdan kaynaklandığını, imar konusunda sıkıntıların olduğunu biliyoruz. Benim şahsi kanaatim Çarmuzu gibi özgün ve bakir bölgelerimizin kendine has dokusunu bozmadan çalışmaların yapılmasıdır. Buranın dokusuna, geleneğine uygun, yeşili tahrip etmeden, kültürümüze ters düşmeden ve tabi ki rant alanı haine getirmeden yapılandırılmalıdır. Bu tüm bölgelerimiz için geçerlidir. Belediyelerimiz de buna çok özen göstermelidir. Çarmuzu şehre yakın ama hala meyvenin, sebzenin yetiştirildiği, tarımın yapıldığı doğan bir yapıya sahip bölgemiz. Kuzey Çevre yolunun tamamlanması ile çok daha farklı ve zengin bir mahallemiz olacak’’ dedi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Tüfenkci, CHP ve MHP’nin ‘çatı aday’ formülü için şu ifadeleri kullandı; ‘’ AK Parti’nin Türkiye’nin birleştirici gücü olduğu bir kez daha görüldü. Ülkenin istikbali söz konusu iken bir araya gelemeyenler AK Parti’yi yıpratmak, Recep Tayip Erdoğan’ı köşke çıkarmamak için bir araya gelebiliyor. Bizler demokrasiye inanan bir parti olarak bu birleşmeyi de önemli bir gelişme olarak görüyor, hayırlı olsun diyoruz. Elbette ki son sözü milletimiz söyleyecek. Türkiye’de her zaman tavan ile taban aynı şeyi söylemiyor. Hatta bunların tavanları bile aynı şeyi söyleyemiyor. İşte görüyoruz şimdiden tepkiler gelmeye başladı. Ben her şeyden önce ülkemize, demokrasimize yakışır bir seçim süreci geçmesini temenni ediyor. Milletimizin kime inanacağını, kime güveneceğini çok iyi analiz ediyor’’

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız