SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz de Varız" Dediler

A- A+ PAYLAŞ

 

 

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 3 öğrencinin yaptığı AVM iklimlendirmesiyle ilgili bir proje, bu konuda bir firma tarafından düzenlenen ve 19 üniversiteden katılımın olduğu yarışmada, finalist 6 üniversite arasında yeraldı ve gurur kaynağı oldu.

Son sınıf öğrencilerinin, Makine Mühendisliği Bölüm başkanı Prof.Dr. Suat Canbazoğlu danışmanlığında ortaya çıkardıkları proje ve yarışmayla ilgili olarak şu bilgi verildi: 

"HSK (Havalandırma Soğutma Klima) Firmasının 30. kuruluş yılı münasebetiyle düzenlediği ve Kayseri'de kurulması planlanan bir AVM (Alış Veriş Merkezi) üzerinde uygulanacak, "Merkezi İklimlendirme Sistemlerinde Enerji Verimliliği Tasarım ve Uygulaması" konulu Üniversitelerarası Proje Yarışmasına Prof. Dr. Suat Canbazoğlu'nun Danışmanlığında son sınıf öğrencilerimiz Ekrem Taçgün, Şahin Murat Oğur ve Onur Denizhan'dan oluşan takımımız katılmıştır.

Yaklaşık 6 aylık bir çalışmanın sonucunda ekibimiz tarafından hazırlanan ve öğrencilerimizin Bitirme Projesi olarak kabul edilen Proje, toplam 19 üniversitenin katıldığı yarışmada ön eleme ve ara rapor sonrası aşamalarını geçerek finalist olan ilk 6 üniversite (İTÜ, Gazi Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, KTÜ ve Marmara Üniversitesi) arasında yer almayı başarmıştır. 

İstanbul'da yapılan ve ilgili sektörün üst düzey yetkililerinin katıldığı ve İstanbul boğazında 3 saatlik yemekli bir tekne turunu da kapsayan ve yarışma projelerini değerlendiren jüri üyelerinin de katıldığı Ödül Törenine davet edilen ekibimizin tüm seyahat (uçak) ve konaklama masrafları yarışmayı düzenleyen ilgili firma tarafından karşılanmıştır. Bölümümüzü başarıyla temsil eden ve yarışmaya doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesinden katılan tek takım olan ekibimizi kutluyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız