SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz de Varız, Yanınızdayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:49:02
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı programları çerçevesinde, Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi görmekte olan çocuklar ile İnönü Üniversitesi öğrencilerine “Biz de Varız Yanındayız” adlı tiyatro ve müzik programı etkinliği düzenledi.

İnönü Üniversitesi Kongre Merkezi salonunda gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire Başkanı İhsan Gencay, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Mehmet Aslan, Eğitim Fakültesi Dekanı Burhanettin Dönmez, İngilizce Öğretmenliği Bölüm Başkanı Bilal Genç, Sağlık Sosyal Hizmetler Müdürü Önder Uyanık, Proje koordinatörü Münir Şahin, İnönü Üniversitesi Tümör Müdürü İlhan Erdem, Prof. Dr. Cengiz Yakıncı, öğrenciler, çocuklar ile vatandaşlar katıldı.

Programda, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Tiyatrosu ile Sanat Galerisi müzik eğitmenleri tarafından tiyatro gösterileri, şiir dinletisi ve müzik programı gerçekleştirdiler. 

Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi görmekte olan çocuklar, yapılan etkinlikten büyük keyif alırken, etkinlikler kapsamında programa katılanlara hediyeler verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız