SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biz de Varız..'

A- A+ PAYLAŞ

Çaykur Rizespor'u kendi sahasında 1-0 mağlup ederek, puan cetvelinde 16'ncı sıradan 7'nci sıraya yükselen Malatyaspor'un teknik direktörü Osman Gökhan, ligde iddialı olduklarını söyledi.

"BİZ DE VARIZ.."
Malatyaspor Teknik Direktörü Osman Gökhan hedeflerinin liderlik olduğunu belirterek, "Çaykur Rizespor gerçekten ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Hedefleri olan bir takım. Güçlü ve kuvvetli olduğunu da biliyorduk. Bizde çalışmalarımızı buna göre yaptık. Malatyaspor adına sevinçliyiz. İddiamız var. Bizde şampiyonlukta varız diyoruz" diye konuştu.

Maçın tek golünün sahibi Malatyasporlu futbolcu Mehmet Albayrak ise mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için çok iyi oldu. Bu sonucu bekliyorduk. Çünkü bizim takımda çok kaliteli bir takım. İkinci deplasman galibiyetimizi aldık. İddiamız için kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardık" şeklinde konuştu.

"SORUMLULUK BENİM.."
Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Metin Diyadin son dört hafta kötü oynadıklarını belirterek, "Sezonun bir iki maçı hariç dört maçta iyi oynamadık. Doğal olarak oyuncularım iyi oynamak istiyor. Bunun direk sorumluluğu bana aittir. İyi oynamamız için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Okan kötü oynadıklarını belirterek, "Takım halinde kötü oynadık. İkinci yarı baskı kurduk ama istediğimiz pozisyonları yakalayamadık. Malatyaspor'da ikinci yarıda bulduğu ilk pozisyonu değerlendirerek gol yaptı. Söylenecek fazla bir şey yok. Kötü oynadık" dedi.

9 SIRA BİRDEN..
Bu arada, Bank Asya 1. liginde, Çaykur Rizespor maçı öncesi 6 puanla, 18 takım arasından 16'ncı sıraya yerleşen Malatyaspor, 1-0'lık galibiyetle bir anda 9 sıra birden yükseldi ve 7'nciliğe yerleşti.

Bank Asya 1. Liginde son puan durumu şöyle:

TAKIM- OYNADIĞI MAÇ- PUANI
1.Manisaspor 6 14
2.Altay 6 12
3.Kartalspor 6 11
4.Kasımpaşa 6 11
5.Çaykur Rizespor 6 10
6.Karşıyaka 6 9
7.Malatyaspor 6 9
8.Orduspor 6 8
9.Gaziantep B.Ş. Bld.Spor 6 8
10.Kayseri Erciyesspor 6 7
11.Diyarbakırspor 6 7
12.Güngören Belediyespor 6 7
13.Adanaspor A.Ş. 6 7
14.Kardemir D.Ç. Karabükspor 6 7
15.Samsunspor 6 7
16.Giresunspor 6 6
17.Sakaryaspor A.Ş. 6 5
18.Boluspor 6 4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız