SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz de Yarışın İçinde Olacağız"

0
Güncellendi - 2016-08-13 02:38:33
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu, PTT 1. Lig’deki yarışın içerisinde olacaklarını söyledi.

Takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Tozlu, “Uzun bir kamp dönemi geçirdik. Bende dahil yeni gelen arkadaşlarımız oldu. İyi bir birliktelik oluşturduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Tozlu, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında hazırlık karşılaşmaları oynadıklarını anımsatarak, şunları söyledi:

“Hazırlık maçlarıyla birlikte arkadaşlarımızla daha da iyi kaynaştık. İyi maçlarda oynadık. Verimli bir kamp dönemi geçirdik. Takımın şuanda iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Maç haftasına girdik. Şuanda her şey bizim için olumlu geçiyor.”

Golcü futbolcu, ligde bu sezon zorlu rakiplerin olduğunu belirterek, “Adana Demirspor iyi transferler yaptı. Eskişehirspor ve Sivasspor’un kadrosu zaten duruyor. Göztepe’de iyi oyuncular aldı. Bizde iyi bir takım oluşturduk. Onlar kadar bizde iddialıyız. Bu yarışın içerisinde olacağız” diye konuştu.

Yavaş yavaş kendisini bulmaya başladığını ifade eden Tozlu, “Maç oynadıkça kendimizi buluyoruz. Çok şükür kampta iyi geçti. Lige iyi hazırlandık. Hazırlık maçlarında gollerde attım. Tabi önemli olan gollere ligde devam edebilmek. İnşallah gollerim devam edecek” şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız