SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz de Zor Bir Takımız"

0
Güncellendi - 2018-09-28 19:58:44
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Medipol Başakşehir deplasmanından puan ve puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu. Kulüpler Birliği Vakfı’nda Türk oyunculara TL üzerinden ödeme yapılmasının görüşülmesiyle ilgili konuşan Gevrek, "Kulüpler Birliği Vakfı’nda Türk oyuncuların ödemelerinin TL’ye çevrilmesi yönünde görüşmelerimiz oldu. Türk futbolunun paydaşları ortak değerlerine birlikte karar vermek bir olmak anlamında istişarelerde bulunduk" şeklinde konuştu.

"Başakşehir’den puan ve puanlar almak istiyoruz" 

Başkan Gevrek, İstanbul deplasmanına iyi hazırlandıklarını aktararak, "Deplasmanlar her zaman zor olur ama biz de zor bir takımız. Hem oynadığımız futbol ile hem kalitemizle iyi hazırlanıyoruz. Pazartesi oynayacağımız Medipol Başakşehir mücadelesinden puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. İki haftadır galip gelemiyorduk. Geçen hafta içeride kazandık ve bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Kendimize güveniyoruz" açıklamasını yaptı.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • cuma (5 yıl önce)
    adil gevrek bu takımın en deyerli başkanı ve sahibidir adam bir lira para vermemiş cıkmış başkanı eleştiriyor sen ne yaptın bu kulübe başkan ta ücünçü ligde aldı şampıyon yaptı ikinçi lige cıkardı oradada şappiyon yaptı şimdi süperligde sen buna nasıl başarısız dersin .kendin yaparsın birşeyler ondan sonra eleştirirsin.......
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Şu an 6.sırada ve trabzonla,fenerbahçeden puan farkıyla üstünde bulunan bir takım çantada keklik olmaz.Malatyasporun mimarı kaliteli insan sayın gevrek kulübün en büyük şansıdır.Keşke transfer komitemizde böyle olsaydı.Belliki onlarda Ahmet ayarındalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    HEEE CANIM ÇOK ZOR TAKIMIZ ÇANTADA KEKLİK DEMİYORSUNDA
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET siz taraftar mısınız?Başka bir şey denilmez...
    0
    0
    Yanıtla