SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Emniyetimizden Razıyız"

0
Güncellendi - 2017-10-03 03:49:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde oda başkanları ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta ve İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ı ziyaret etti.

Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve oda başkanları ile birlikte ilk ziyareti Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’ya yaptı.

Ziyarette Usta’ya yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Keskin, Malatya’da esnaf ve sanatkar camiasının 40 oda ile birlikte yaklaşık 30 bin üyeden oluşan bir camia olduğunu ifade ederek, “Esnafımız her köyde ve ilçede tüm toplumun içine kök salmış bir camiadır. Ahilik kültürün yaşatan esnafımız her zaman devletimizin, milletimizin, bayrağımızın ve ezanımızın yanında olan bir kitlenin mensuplarıyız. Malatyalı olmanızdan dolayı Malatya’yı yakından biliyorsunuz. Malatya’daki görevinizden dolayı başarılar diliyoruz.  Malatya’da başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz.” dedi.

Başsavcı Orhan Usta ziyaret için teşekkür etti.

EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET..

Keskin ve beraberindeki esnaf odaları temsilcileri daha sonra İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ı ziyaret etti.

Ziyaret için teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Dr. Urhal, “Esnaf ve sanatkarlarımıza sizlerin şahsında teşekkür ediyorum.  Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak, Malatya halkımızın huzurunu, asayişini, kamu düzenini sağlama noktasında gerekli işbirliği ve koordinasyonu yapma anlamında her daim sizleri bulduk, hissettik ve gördük. Dolayısıyla bizlerde sizlerin yanınızdayız.” Dedi.

MESOB Başkanı Keskin ise,  Malatya’ya modern bir Emniyet binasının kazandırılmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, “Güzel bir bina olmuş. Yıllardır birlikte çalışıyoruz. Esnaf ve sanatkarın içindesiniz. Emniyet ile halkımız arasında bir köprü oldunuz, dostluk kurdunuz. Esnaflarımız şunu söylüyor; ‘Emniyet Müdürüne rahat ulaşabiliyor ve gidip derdinimi anlatabiliyorum.’ Bu bizim için, esnafımız için ve toplum için önemli bir şey. Bizler için rahatlatıcı bir durum. Eskiden esnaflarımız Emniyet ile ilgili bir sorunları olduğu zaman, ‘Emniyet Müdürümüzden bir randevu alalım’ derdik. Şimdi bunu söylediğimiz zaman hem Emniyet Müdürümüz ve hem de sayın valilerimiz olsun,  bunu söyleyince, vatandaşımız, ‘Ben gidip görüşüyorum’ diyor. Bu durumdan biz mutluluk duyuyoruz.  Emniyet ve Jandarma, güvenlik kuvvetlerimiz, bu milletin öz evlatlarıdır. Malatya’mız bir huzur kenti, İnşallah bu böyle devam eder. Bu dönemde de Malatya huzur kenti olarak devam etti. Bireysel olaylar elbette var, bunun önüne geçmek mümkün değil.  Bütün illerde bu olaylar var. Biz Emniyetimizden razıyız.  Malatya’nın çıkarları ve huzuru için tüm kurumlarımızla işbirliği içindeyiz. Emniyet binasının hayırlı olmasını ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Malatya’nın böyle bir binaya ihtiyacı vardı.” diye konuştu.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’de Emniyet’in yeni binasının hayırlı olmasını dileyerek,  “Yine binanın hayırlı olmasını diliyoruz. Esnaf camiası olarak birlik ve beraberlik için bulunacağız. Bunun için her zaman varız, Emniyetimizin yanındayız.” dedi.

Bülten

Başsavcı ziyareti

Emniyet Müdürü ziyareti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Bahtiyar (6 yıl önce)
    Kendi adina konus zaten onumuzdeki secim yoksun
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    Kendi adına konuş
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    :) :) :) :)
    0
    0
    Yanıtla
  • taner (6 yıl önce)
    Trafik konusunda ben razı değilim arkadaşşş..Bugüne kadar kime yasak yerde dönüş yaptığı için,kime trafik güvenliğini tehlikeye attığı için,kime ışık ihlali yaptığı için ceza kesilmiş?..Hele bi döküm alabilsek de baksak..
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim (6 yıl önce)
    vatandaş emniyette razı değil eğer taksiciler. ve münibüslere bir tokan sın emniyet o zaman nasıl razı olacaksın başkanlar şu taksi duraklarını ve hat münibist durk larına çeki düzen verin yazık vatandaşa her köşede taksi durağı yollara işgal ediyorlar yazık yani onlar ekmek parasında vatandaş neyin para peşinde saygılar bu kadar siyaset iyi değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    Bunlar bi takim siyasi kelimeler efendim. Dogru olmak gerek. Elbetteki raziyiz denilecek sikayetciyiz denmez suratina. Ki sikayetciyiz deseler haber bile yapilmaz. Her sey siyasilesti artik. Poh pohlama donemindeyiz artik
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (6 yıl önce)
    Biz razı değiliz
    0
    0
    Yanıtla