SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Her Zaman Göreve Hazırız"

0
Güncellendi - 2017-11-07 16:48:06
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un teknik direktörlük görevine getirilen Cafer Aypan, takım olarak üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

BAL Ligi 2.Grup’ta 7.haftada sahasında Araban Belediyespor’u 2-1 yenen İnönü Üniversitesispor, ligin 8.haftasında deplasmanda Grup Merkez Hasar Hankendispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Yeşiltepe 3 nolu sahada, teknik direktör Cafer Aypan nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların morallerinin üst seviyede olduğu gözlendi.

Murat Kurt’tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Cafer Aypan, “Takımın gidişatı belliydi. Cumartesi günü teknik heyetin istifasından haberim oldu. Ben altyapıya bakıyordum. Bir önceki teknik heyetin emeğine sağlık, buraya kadar getirdiler. Değişik sebeplerden ayrılmak zorunda kaldılar. Böyle olunca da görev bize düştü. Olumlu yönümüz, çocukları bir araya toparlayıp, maça motive ettik. Şimdiye kadar çalışan arkadaşlarımız gerekenleri yapmıştı. Çocukları maça motive ettik ve iyi bir başlangıç oldu” diye konuştu.

Pazar günü deplasmanda Grup Merkez Hasar Hankendispor ile karşılaşacaklarını anımsatan Aypan, “Rakibimiz diğer takımlara nazaran kolay bir rakip gibi duruyor ama bu grupta ne olacağı belli olmuyor. Grupta herkes birbirini yenebiliyor. Biz hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıyoruz” dedi.

Aypan, 20 yıla yakın takımın sportif direktörü Aziz Yiğit’in yanında olduğunu kaydederek, “Aziz hocamın sporcusuydum. Şimdide bu kulüpte antrenörlük yapıyorum. Bize ne zaman görev düşerse biz her şeye hazırız. Şartlar iyi oldu mu başarılar geliyor. Bizde üst sıralara çıkmak için uğraşacağız” ifadelerini kullandı.

Grupta zorlu ekiplerin olduğunu kaydeden Aypan, “Herkes herkesi yenebiliyor. Belirli bir gücü olan takımlar var. Bizim hedefimiz en üst sıralarda olmak. Şartlar neyi gösterir bilemem ama biz her zaman üst sıralara oynayacağız” diye konuştu.

Öte yandan İnönü Üniversitesispor’da 4 futbolcunun takımdan ayrıldığı açıklandı. Sezon başında takıma katılan Ali Şimşek, Engin Bilici, Cumali Kılınç ve Oğuzhan Akar’ın işleri nedeniyle takımdan ayrıldıkları kaydedildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Teknik direktör olarak İnönü Üniversitesisipor için aslan gibi Mustafa Ceviz var....
    0
    0
    Yanıtla