SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Hiç Ayrım Yapmadık"

0
Güncellendi - 2020-03-15 15:36:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Ülkemiz 90 gün boyunca kendisini koronavirüsten korudu. Sınırlarımızda aldığımız tedbirlerle, uygulamaya koyduğumuz tedbirlerle, Sağlık Bakanlığımızın yürütmüş olduğu süreçle doğru bir yönetim sergilendi” dedi.

Milletvekili Çalık, AKP Hekimhan ilçe teşkilatını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Çalık yaptığı konuşma da, “AK Parti hareketi olarak 18. yılımızdayız. Bu yolu birlikte yürürken çok önemli başarılara imza attık. Birçok seçimde Malatya Türkiye’nin önemli başarı sağlanan illerinden birisi oldu. Biz hangi parti olursa olsun Hekimhanlı vatandaşımızın tercihine her zaman saygı duyduk. Biz hiçbir ayrım yapmadık, hizmette adaleti tesis ettik. Bunun en önemli örneği de Hekimhan’dır. Hekimhan Belediye Başkanı bizden destek istediği an, biz her zaman destek vermeye hazırız. 2014 yılında Malatya Büyükşehir olduğunda Hekimhan’ın en büyük sorunu içmesuyuydu. Yamadağındaki suyun devrini yapmıştık. Hekimhan’ın hastane sorununu çözdük. Hekimhan’ın yol sorunu çözüldü. Hekimhan-Kuluncak Karayolu da devam ediyor. Hekimhan bizden şimdi doğalgaz istiyor. Başımız üzerine. 2023 hedeflerimizin içine Hekimhan’a doğalgaz hizmetini koyuyoruz. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüştüm. Hekimhan için doğalgaz etüt-proje çalışmalarının talimatlarını verdiler. Hekimhan’ım istiyorsa biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Hekimhan için çok önemli bir yatırım geliyor. Türkiye ekonomisini etkileyecek bir yatırımı Hekimhan’ımıza kazandırıyoruz. Bu süreci çok yakından takip ediyoruz. Erdemir’in yatırıma başladığı bir süreç olacak. Yatırım başladı ve yaklaşık bin kişilik istihdam gerçekleyecek. Türkiye için çok önemli ve büyük bir yatırım olacak.” dedi.

Çalık, “Koronavirüsü tüm dünyayı sardı. Ülkemiz 90 gün boyunca kendisini koronavirüsten korudu. Sınırlarımızda aldığımız tedbirlerle, uygulamaya koyduğumuz tedbirlerle, Sağlık Bakanlığımızın yürütmüş olduğu süreçle doğru bir yönetim sergilendi. Avrupa’dan gelen ve akraba olan 2 vatandaşımız tedavi altına alındı. Şeffaf ve açık bir süreç yürütülüyor. Hiçbir şey saklanmadan bir süreç yürütülüyor. Eğitim ve sağlıkla ilgili tüm tedbirlerimiz alındı. Ancak; vatandaşlarımızın da hijyen konusunda alması ve uygulaması gereken tedbirler var.” ifadelerini kaydetti.

Bahar Kalkanı Harekatı hakkında da konuşan Çalık şunları söyledi:

“Türkiye çok önemli süreçlerden geçti ve geçiyor. Suriye’de Mehmetçiklerimiz çok önemli bir mücadele veriyor. ‘Bize neden İdlib’desiniz’ diye soruyorlar. Biz sınırlarımızı korumak zorundayız. Öncelikle kendi ülkemizi korumakla mükellefiz. Hiç kimsenin sınırlarımızla, sinirlerimizle oynamasına müsaade edemeyiz. Kendi sınırlarımızda oluşturulmak istenen terör devletine karşı mücadele ediyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yürütülen süreç çok önemli. Temel hedefimiz Suriye’nin bütünlüğünü korumaktır. Orada yaşanılan zulme bütün dünya gözlerini kapatırken hem insanı, hem de İslami vazifemizi yerine getiriyoruz. Biz Suriyeli kardeşlerimize kapılarımızı açtığımızda ‘Neden bu kapıları açıyorsunuz’ diyenler, ‘Suriyelilere neden sahip çıkıyorsunuz’ diyenler, bugün Avrupa’ya kapıları açtığımız andan itibaren ise şimdi ‘Neden kapıları açıyorsunuz’ diyorlar. Bunlar merak etmesin, biz her daim hem insanı, hem de İslami vazifemizi yerine getireceğiz. Türkiye olarak hiç kimseyi göndermiyoruz. İsteyenlere, istedikleri zaman kapıların açık olduğunu söylüyoruz. Avrupa orada bir insanlık dramı yaşatıyor. Türkiye yeni orada insanlık dramına karşı mücadele ediyor. “

Çalık, beraberinde AKP İlçe Başkanı Hacı Özhan ve partili yöneticilerle birlikte Hekimhan Kaymakamı Hekim Ahmet Özdemir’i ve Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ’ı ziyaret etti.

Çalık, Hekimhan Belediye Başkanı ile Karadağ’a ilçenin her türlü sorunun çözümüne katkı ve destek sunmaya devam edeceklerini söylerken, Karadağ ise verilen destekler ve getirilen hizmetler için teşekkür etti.

Milletvekili Çalık, esnafları da ziyaret etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Derviş (4 yıl önce)
    El insaf.Senin partinden senin çevrenden olmadıkları için kpss sınavlarında 85 90 üstü puanlar alanlar mülakat dedikleri ucbelerde elenirken, 60 65 puan alan yandaşlar doldurdu her yeri.Dediğin kesinlikle doğru değil.Doğru düzgün işleyen daha bilgilileri seçen kpssyi de delik deşik ettiniz türlü müdahalelerle.Sen bu ayrım yapmadığını gel o yüksek puanlarla devletin kapısından dönderilen gençlere insanlara anlat.Gözlerinin içine bakabilecekmisin.Hem sahi konuşmaya böyle inciler saçmaya mecburmusun.Birgün temis sulama suyu bulamayan kanalı olmayan köye gidip İstanbul kanalını antalıyorsun birgün başka bir hikaye.Hakkat mecburmusun konuşmaya milletin aklıyla verha dalga geçmeye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (4 yıl önce)
    Her kuruma kpss ile adam alınırken malatyaya hiç pesonel lazim olmamaması normal mi . Sonra bir bakıyorsun personel açıktan atanmış meğerse lazim miş ama sınavsız memur lazimmis.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (4 yıl önce)
    kendi yandaşlarınız, partiliniz olsun olmasın tüm hısım akrabalarınız için hiç ayırım yapmadınız.Hepsini iş güç makam sahibi yaptınız.Sizden olmayana zırnık koklatmadınız.Sizden olmayanların ekmek sahibi olmaması konusunda elhak doğrudur hiç ayırım yapmadınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Sayın milletvekili Kamuda işe alımlarında aynı şeyi söyleyebilirmisiniz.
    0
    0
    Yanıtla