SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biz İktidar, Beşiktaş Şampiyon'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Partisinin Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, daha sonra Malatya Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Didinmez, "Bu yılın sonunda MHP iktidar, Beşiktaş'ta şampiyon olacak" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, kendisinin de iyi bir Beşiktaş taraftarı olduğunu vurgulayarak, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, spor için çok güzel sözler söylemiştir. Spor da bir toplum için en önemli unsurlardan birisidir. Spor eşittir kardeşliktir. Sporun her dalına sahip çıkılması lazım. Türkiye'de maalesef bir takım sosyal çözülme ve çürüme örnekleri var. Bunlardan birisi de rekabet adı altında ötekileştirilmek suretiyle çatışma kültürünün hakim oluyor olmasıdır. Özellikle futbolda şiddeti içinde barındıran nahoş gelişmeler var. Taraftar demek, mensubu olduğu o ana öğeye sahip çıkmak demektir. Onun için Türkiye'nin dört bir yanında her takımın taraftarın oluşturduğu sosyal kuruluş ve dernekler sporda şiddeti de uzaklaştıracak bir duygu ve düşünceyi yaygınlaştırırlarsa, sağlıklı bir toplumun oluşmasında da görev üstlenmiş olurlar. Malatya'daki Beşiktaşlılar tarafından oluşturulan bu dernek de Malatya'da spor ve kardeşliğin gelişmesinde katkılarda bulunuyor. Ben bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Beşiktaş'ın durumunu nasıl görüyorsunuz?" sorusu üzerine Didinmez, "Ben, Beşiktaş taraftarı olarak Beşiktaş'ın durumunu iyi görüyorum. Siyasi kimliğim dışında takımın durumunun iyi olduğunu söylüyorum. Ligin 6. haftasında 12 puan geriye düşen bir Beşiktaş vardı. 6 haftada Beşiktaş'a 12 puan kaybettiren yapı, ikinci 6 haftada Galatasaray, üçüncü 6 haftada da Fenerbahçe'ye puan kaybettirdi. 'Beşiktaş birinci yarıda lider olur' diye söylemiştim, o şansı da vardı. Ama şimdi diyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi bu yılın sonunda iktidar olacak, Beşiktaş da şampiyon olacak. Benim arzum budur" ifadelerini kaydetti.

Malatya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Fendoğlu, çalışmalar hakkında MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez'e bilgi verdi. Fendoğlu, sportif ve sosyal açıdan birçok çalışmalarda bulunduklarını ifade ederek, "11 kurucu üye olarak derneğimizi kurduk. Şuanda 25 kongre üyemiz var. 300 ÜNİBJK üyemiz var. Liselerde de bir çalışmamız var. Bunun yanında sosyal alanda Malatya'ya birçok hizmetlerimiz oldu. Malatya'da Beşiktaş'a sporcu göndermek için de çalışıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız