SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz İnandık, Siz de İnanın"

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Modafen deplasmanında aldığı 3 puanla birlikte rahat bir nefes alırken, gelecek adına da umutlandı. 

Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 26.haftada deplasmanda İstanbul ekibi Modafen’i 1-0 mağlup ederek, puanını 25’e yükseltti ve 17.sıraya çıktı. 

Ligde bir maçı eksik olan ve Modafen deplasmanında aldığı 3 puanla morallenen turuncu yeşilliler, galibiyet sonrası “Biz inandık, sizde inanın” paylaşımını yaparak, bundan sonraki süreçte taraftarlarından sonuna kadar destek istedi. 

DEPLASMANDA İLK GALİBİYET

3.Lig 3.Grup’ta 26.haftada İstanbul’da Modafen’i 1-0’lık skorla mağlup eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini almış oldu. 

Grup’ta bir maçı eksik olan turuncu yeşilli takım, oynadığı 25 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 beraberlik, 12’de mağlubiyet yaşadı. 

25 karşılaşmada 25 puan toplayan Malatya temsilcisi, bu puanların 18’ini sahasında, 7’sini ise deplasmanda elde etti. Turuncu yeşilliler, deplasmanda oynadığı 13 karşılaşmada 1 galibiyet, 4 beraberlik, 8’de mağlubiyet yaşadı. 

HALİDE EDİP ADIVARSPOR’U KONUK EDECEKLER

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Modafen deplasmanında aldığı galibiyetle birlikte puanını 25’e yükseltti ve kırmızı hattan çıkma adına umutlandı.

Grup’ta bir maçı eksik olan Malatya temsilcisi, 27.haftada sahasında İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’u konuk edecek. Mücadele, 8 Mart Pazar günü 14.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak. 

Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • M.K. (4 yıl önce)
    Bu Takım düşmeyecek ama özellikle iç sahadaki maçlara taraftar olarak bu güzel havalarda gidip destek olmak gerekiyor. Vizyonsuz Adili destekleyeceğinize biraz şu takıma destek verin lütfen...
    0
    0
    Yanıtla