SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biz İnandık..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatya Spor'da futbolcular Play-off'a inanıyor.

Takımın tecrübeli defans oyuncusu Serdar Karkın, Bandırmaspor maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirterek, "Bandırmaspor şampiyonluğa oynayan bir takım ama rakibin ne düşündüğü bizi ilgilendirmiyor. Takım olarak okyanusları geçtik derede boğulmak istemiyoruz. Bu maça o doğrultuda hazırlanıyoruz. Diğer maçlara nasıl hazırlandıysak, bu maça da öyle hazırlanıyoruz. Bu maçı kayıpsız atlatarak, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Kalan maçlarımızı da galip tamamlayarak, play off'a kalacağız. Kulübüme, başkanıma, yönetime, teknik heyete ve futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum. Bunu başaracak güçteyiz. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmaz. Bu maçtan da galip çıkarız. Ve yolumuza devam ederiz" dedi.

Karkın, taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyerek, "Ben açıkçası tribünlerin dolu olacağını düşünüyorum. Çankırı Belediyespor maçından sonra Bandırmaspor maçını nasıl kazanacağımızı konuşmaya başladık. Ne tarz futbol oynadıklarını biliyoruz. Bu yönde de çalışıyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. İyi bir seri yakaladık ve bu serinin bozulmamasını istiyoruz. Taraftarlarımız da bizleri yalnız bırakmasınlar. İnşallah sahamızda bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılacağız" diye konuştu.

İyi bir çıkış yakaladıklarını kaydeden Karkın, "İyi bir çıkış yakaladık ve iyi de bir ekibiz. Güzel bir galibiyet serisi yakaladık. Rakiplerin ne yaptığından ziyade bizim kazanmamız gerekiyor. Kritik bir dönemdeyiz. İnşallah bu dönemi en iyi şekilde atlatırız" şeklinde konuştu.

Karkın, puan farkının kapandığını ve rakiplerini yakaladıklarını belirterek, "Geriden gelmek daha iyi bence çünkü dört elle sarılıyorsunuz. Üstteki takımların rehavet yaşadığı bir dönemde rakiplerimizi yakaladık. Böyle de devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Tecrübeli futbolcu, maçlara çıkmadan önce eşini aradığını kaydederek, "Bandırmaspor maçı final gibi gözüküyor. İyi bir takımız. 5 haftadır çıkışa geçtik. Bunun tesadüf olmadığını gösteriyoruz. Bu maçı kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Herkes ayrı şekilde takıma motive oluyor. Eşimle konuşmadan maçlara hiç çıkmadım. Duasını alıp, öyle maça çıkarım. İnşallah Bandırmaspor maçı öncesinde de eşimi arayacağım ve mutlaka galip geleceğiz" şeklinde konuştu.

Takımın orta saha oyuncusu Gökhan Sinanoğlu ise, "Bandırmaspor grubun iyi takımı ve birinciliği hedefliyor. Bizde iyi bir takımız. Özgüvenimiz yerinde ve bu maçı kesinlikle kazanacağız. Bandırmaspor ve ardından Çorumspor maçları bizim için büyük önem taşıyor. Rakiplerimizde birbirleriyle karşılaşacak. Bandırmaspor ve Çorumspor maçlarını kazanırsak, play off'a kalırız" ifadelerini kullandı.

Kalan 4 maçı kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Sinanoğlu, "4'te 4 yapmak zorundayız. Bu iki hafta büyük önem taşıyor. İki maçı alırsak play off'a büyük oranda kalacağız. Kalan maçlarımızın hepsini kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız