SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Biz İnanıyoruz, Siz de İnanın''

A- A+ PAYLAŞ

Ankaraspor yenilgisiyle ligde kalma şansını mucizelere bırakan Malatyaspor'a esnaf desteği geldi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, birlik bünyesindeki 10 meslek odası başkanıyla birlikte antrenmanı ziyaret ederek, teknik kadro ve futbolculara baklava ikram etti, moral verdi. Bu arada, Turkcell Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Malatyaspor, cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarının Malatya bölümünü tamamladı.

Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Ümit Kayıhan nezaretinde yapılan idmana sakatlığı bulunan kaleci Fevzi katılmazken, hafif sakatlığı bulunan 2. kaleci Bora takımla birlikte çalıştı. Antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çeşitli çalışmalar yaptı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ile 10 oda başkanı, antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti. Oda başkanlarını Teknik Direktör Ümit Kayıhan ve kaptan Mert Korkmaz karşıladı.

Ziyaret sırasında konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatyaspor'un kümede kalma yolunda hala şansının bulunduğunu belirterek, "Kalan 6 maçta başarılı olup, takımı kümede bırakacağınıza inanıyoruz. Sizler de inanın. Canınızı dişinize takıp, aslanlar gibi iyi futbolla iyi neticeler alacağınızı ve küme düşmeyeceğinizi ümit ediyoruz" diye konuştu.

Teknik Direktör Ümit Kayıhan ise "Galip gelenin dostu çok. Mağlup olan öksüzdür diye bir söz vardır. Ancak şu anda tam tersi yaşanıyor. Esnaf oda başkanlarına bu destek ve güvenlerinden dolayı teşekkür edipyoruz. İstanbul'da Beşiktaş'ı mağlup edip, galibiyetler serisine başlamak istiyoruz" dedi.

Kaptan Mert Korkmaz ise kümede kalmaları için kalan 6 maçı da kazanmak istediklerini söyledi.

Öte yandan Malatyaspor kafilesinin, Cumartesi akşam Beşiktaş'la oynayacağı deplasman maçı için Perşembe sabahı 09.50 uçağıyla İstanbul'a hareket edecek. İstanbul Maçka'daki Hilton Parksa Oteli'nde kalacak olan sarı kırmızılılar, Cumartesi oynayacakları maçın ardından Pazar sabahı uçakla Malatya'ya dönecekler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız