SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz İşimize Bakacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:43:03
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri ve adayları, seçim propaganda çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundular.

ÇALIK'IN ZİYARETLERİ..

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ile Malatya 6. sıra milletvekili adayı Ufuk Önalan, Yeşilyurt İlçesi, Gedik Mahallesi ve Tecde Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Çalık ile Önalan, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldiler. 

Yeşilyurt İlçe Merkezi ve Gedik Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çalık ve Önalan, daha sonra Tecde Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan Çırmıhtı Yeşilkonakları'nı da ziyaret eden Çalık ve Önalan, daha sonra İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Milletvekili Çalık, "Son dönemlerde yaşadığımız terör hadiselerinde şehit düşen asker ve polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yüce Rabbim inşallah yaşanan bu terör ortamını son buldurur. Hem polislerimiz hem askerlerimiz hem evlatlarımız hem sivil vatandaşlarımız için Türkiye'nin kardeşçe yaşayan bir memleket haline gelmesine vesile olur" dedi.

Çalık, çok önemli bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Malatya her seçim dönemine güvenle girdi. Emniyet Müdürümüz ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum.  7 Haziran'da hem sandıklarımızda hem de sahada hiçbir problem yaşamadan Malatya seçim sürecini tamamladı. Şimdi yeni bir seçim sürecindeyiz. 1 Kasım'a giderken, inanıyorum ki güvenliğin tesis edildiği bir Malatya ve Türkiye ile seçimlerde milletin iradesi sandığa yansıyacak" diye konuştu.

Malatya 6. sıra milletvekili adayı Ufuk Önalan ise, rahmetli dedesinin trafik polisi olduğunu ifade etti.

Önalan, emniyet görevlilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dileyerek, "Biz, sizinle emniyetteyiz. Sizlere müteşekkiriz" dedi. 

Milletvekili Öznur Çalık, daha sonra Fırat Kalkınma Ajansı'nda yapılan İl Strateji toplantısına katıldı.

"ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN TEK PARTİ, AK PARTİ"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, milletin istikrardan yana olduğunu ifade ederek, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Tüfenkci, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim kapsamında Turgut Temelli Caddesi ve İnönü Caddesi esnafları ile Malatya Mimarlar Odası'nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tüfenkci, "Milletimiz istikrardan yana. Milletimiz 1 Kasım'da Türkiye'nin geleceğinden yana oy kullanırsa, gençlerimizin daha iyi bir yaşan standardında yaşamaları için bu fırsatı kaçırmazsa, inşallah mecliste sağlıklı bir şekilde çalışırsa, bize yapılan önerileri gündeme getirmiş olacağız" dedi.

Tüfenkci, istikrarın çok önemli olduğuna vurgu yaparak, şunları söyledi: "Özellikle 7 Haziran'dan sonra oluşan tabloya baktığımızda Türkiye'nin belirsizliklerle mücadele etmekte olduğunu görmekteyiz. Bu belirsizliklerden de en fazla iş dünyasının, çalışan kesimin, emeklilerimizin ve bu coğrafyada yaşayan herkesin etkilendiğini de hep beraber görmekteyiz. Ortaya çıkan tablodan sonra gerçekten ülkeyi yönetme noktasında elini taşına altına koyan tek partinin AK Parti olduğunu hep beraber gördük. Diğer partiler iktidardan kaçmak için çok çeşitli bahaneler ürettiler."

1 Kasım'da milletin yeniden yol göstereceğini ifade eden Tüfenkci, "İnşallah bu sefer milletimiz AK Parti'yi tek başına iktidara getirerek, ülkemizin şuanda en önemli belası olan terör belasını sona erdirme noktasında başlayan çalışmaları sonuna kadar devam ettirir, arkasında da yeni bir sıçramayla ekonomik anlamda gerekli kararları alarak, ülkeyi rahatlatır" dedi. 

"BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, "Ben eminim, o 7 Haziran'da verilen mesaj her ne kadar bizim açımızdan şer gibi gözükmüş olsa bile şerden de bir hayrın çıkmasına vesile olduğu kanaatindeyim" dedi. 

Şahin, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarını Yeni Sanayi Sitesi'nde sürdürdü. Esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimde destek istedi. 

Ziyarette esnaflarla konuşan Şahin, "Milletimiz, 'bir ders almanız lazım' dediler. AK Parti'nin 2002 ruhuna, fabrika ayarlarına dönmemiz için 7 Haziran'ı belki yaşamamız gerekiyordu. 7 Haziran'dan sonra vatandaşımız vermek istediği mesajın yerine ulaştığını gördü. Allah'a hamdolsun bütün insanlarımız belki o gün istemeyerek de olsa oylarının rengini değiştirmiş olabilir. Sandığa gitmeyenler vardı, onlarda 'kesinlikle gideceğiz' diyorlar. Bizde AK Parti ailesi olarak 2002'de iktidara geldikten sonraki ruhumuzu, o günkü fabrika ayarlarımızı değiştirmeye çalıştılar, siyasetin eski dönemdeki virüslerinin bize bulaştıklarını vatandaşımız bize söylüyordu. Allah'ın izniyle bulaşmadı, bulaşmaz" dedi.

Şahin, milletin duası ve desteğiyle yola devam etmek istediklerini ifade ederek, "Biz artık 'muhalefet şunu yaptı bunu yapmadı' demeyeceğiz. Biz işimize bakacağız. Bütün birleşik muhalefet; paraleliyle, CHP'siyle, MHP'siyle, HDP'siyle PKK'sıyla kim varsa yek vücut olmuşlardı. Yine şuanda da yek vücut olmaya başlamışlar. Onlar kendilerine yeter, vatandaşımız ve Allah bize yeter. Biz elimizden geldiğince duanızı almaya çalışacağız" şeklinde konuştu. 

Milletvekili Şahin, daha sonra Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti. 

Şahin, 7 Haziran'dan sonra 'seçim tekrarı' dedikleri, yeni bir seçimin arifesinde olduklarını ifade etti. 

Seçime bir ay kaldığını anımsatan Şahin, "7 Haziran seçimlerinden gereken mesajı aldık. O günkü vatandaşımızın yanındaki duruşumuzu bugün yeni baştan şekillendirmeye gayret ettik.  Bugüne kadar duruşumuzla, çalışmalarımızla, çabamızla milletimizin yanındaydık. Ama vatandaşımızda farklı bir algı oluşturmaya çalışan kesim 7 Haziran seçimlerinde bize çok farklı bir sonucu gösterdi. Ben eminim, o 7 Haziran'da verilen mesaj her ne kadar bizim açımızdan şer gibi gözükmüş olsa bile şerden de bir hayrın çıkmasına vesile olduğu kanaatindeyim" dedi. 

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ SÖZ KONUSU.."

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, "Biz Türkiye, Malatya ve bölge için varız" dedi. 

Yaşar, seçim çalışmaları kapsamında İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti. Oda Başkanı Bedri Özten ve oda yönetimi ile bir araya gelen Yaşar, istek ve önerileri dinledi.

Ziyarette konuşan Yaşar, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade etti. 

Yaşar, Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir seçime doğru gittiklerini belirterek, "Türkiye'nin geleceği söz konusu. Gelecek nesiller, Türkiye'nin bütünlüğü, kalkınması gelişmesi, bağımsızlığı, özgürlüğü için mücadele ediyoruz" dedi. 

Milletvekili Yaşar, ülkenin kader kavşağına geldiği bir süreçten geçtiğini de sözlerine ekledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız