SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz İstanbul'a Kazanmaya Gidiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-10-13 17:57:09
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesinde amaçlarının kazanmak olduğunu belirterek, "Galibiyet için gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Süper Lig’de 7 haftada 8 puan toplayan Malatya temsilcisi, milli maç arasında gittiği Antalya’da çalışmalarına devam ediyor. Sarı kırmızılılar, yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından İstanbul’a hareket edecek.

İstanbul’da tedavi gören Azubuike’nin katılmadığı antrenman 1.5 saat sürerken, futbolcuların hırslı ve istekli oluşları teknik heyeti memnun etti.

Evkur Yeni Malatyaspor, yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından 8. Haftada deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı için İstanbul’a geçecek.

Bu arada Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını ifade etti.

“Kaybetmeye değil, kazanmaya gidiyoruz”

Fenerbahçe müsabakasıyla birlikte zor bir periyoda girdiklerini kaydeden Bulut, “Milli Takım arasında Antalya’da kamp yapma fırsatı bulduk. Çalışmalarımız oldukça verimli geçti. Tabii bu süreç oyuncularımı daha iyi tanımak ve onlarla güçlü bir bağ kurmak için iyi bir fırsat oldu. Oyuncularımın çalışma arzularından memnunum. Bu hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçıyla birlikte zor bir periyoda gireceğiz. Fenerbahçe güçlü bir rakip. Ancak bu tür maçları her zaman favoriler kazanmaz. O gün oyuncularımın istek ve arzuları da müsabakanın sonucunun ne şekilde ortaya çıkacağında önemli bir etken olduğunu biliyorum. Biz oraya kaybetmeye değil, kazanmaya gidiyoruz.” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kernekliali (6 yıl önce)
    Kalede ertaç varsa herkes tarihi farka hazır olsun.inşallah yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel yıldırım (6 yıl önce)
    ıyı ve ınancla oynayın sans da bizden yana olursa puan veya puanlar neden bizim olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (6 yıl önce)
    Inanc olursa neden olmasin yeterki inansinlar
    0
    0
    Yanıtla