SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz İşte Buyuz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:35:34
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yazıhan ilçesine bağlı Karaca köyünü ziyaret etti. 

ANAP döneminde eski bakanlardan Metin Emiroğlu dışında ilk kez bir iktidar partisini milletvekili olarak Karaca köyünü ziyaret ettiği bildirilen Şahin, köylülerle Karaca Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. AKP iktidarları döneminde yapılan hizmetler, çözüm süreci ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yapılan saldırı ile ilgili açıklamalar yapan Milletvekili Mustafa Şahin, "Hacı Bektaş Veliyi anma etkinliklerinde Başbakan yardımcımızı yuhalayanları ve ona yumruk atan şahsı kınıyorum. Eminim ki orda o felsefeyi özümseyen bütün arkadaşlarımız kınadılar, şiddetle lanetlediler. Bunu yapanlar,yaptıranlar bir araya gelmemizi hazmedemeyenlerdir. Biz hep beraber bir Türkiye'yiz. Hep beraber bir değeriz. Benim Alevi Müslüman mı Sünni Müslüman mı,başka bir mezhebin müslümanı mı olduğuma ben karar vermiyorum ki. Bu topraklarda yaşamışsınız. Cenabı Allah bize buraları sevdirmiş,buraları imar etmekle memur kılmış. Belki benim köyüme gelsen bir saat kalmazsın,belki de benim köyümden buraya gelsem bir saat kalamam. Size burayı sevdirmiş. Diğerlerine başka yerleri sevdirmiş ve oraları yurt edinmişiz.Burası belki insanlarımızı 1000 yıldır değişik medeniyetlerde barındırıyor. Bizler iktidar vekilleri olarak arkadaşlarımızın hayat standartlarını daha da iyileştirmek için var gücümüzle çalışacağız,karış karış gezeceğiz. Bunu bizim dünyaya haykırmamız lazım. Biz işte buyuz. Alevi arkadaşımın da köyünde gidip oturmalıyım, oradaki dertleri dinlemeliyim.Onların dertleriyle de diğer köylerin dertleriyle de benim derdim gibi dertlenmek zorundayım" ifadelerini kullandı. Milletvekili Şahin şunları söyledi:

“Alevi köyünde olduğumu biliyorum. Bugüne kadar bizi birbirimizden uzaklaştıranları şiddetle lanetliyorum, kınıyorum.Allah ıslah etsin. Vatandaşımızın karşısına çıkarken diyorum ki biz iktidardayız.Bizim sırtımızda yumurta küfesi var ve biz bunu kırmadan götürmek zorundayız. Vatandaşlarımıza da eşit mesafede bir yağmur, bir rahmet yağdığı zaman içinden geçen herkese nasıl eşit oranda düşüyorsa iktidarın da nimetlerinden bütün insanlarımızın yağan yağmurdaki rahmet gibi aynı oranda istifade etmesi gerekir. Buraya geldiğim zaman yapılan icraatlar verilen hizmetler yereldeki yöneticilerimizin halka olan bakışı, halka olan yaklaşımı nedir, ne değildir halktan dinleyelim. Halkımızdan da tabiri caizse dayak yiyelim. Dayak illa fiili olarak elle, yumrukla olmaz. Belki sözlerle olur. Belki eksikliklerimizi söyleyerek olur ama bir milletvekili olarak geçmişten bugüne kadar hayatımızın çizgisi de hep böyle olmuştur.Yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı iltifat duymak istemiyoruz.Yapamadıklarımızı eğer insanlar söylerse bir sonraki atacağımız adımı ona göre şekillendirmemize vesile olur düşüncesiyle buradayım.”

Karaca Köyü Muhtarı Hüseyin Koç ise ziyaret için teşekkür ederek, iktidar partisi milletvekillerinden ilk kez bir ismin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi.

Karaca Köyü, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın köyü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız