SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Kazanalım da.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:45:04
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncuları Fahri Tatan ile Ahmet Gökhan Güney, Kartalspor'u yenerek Play-Off'u garantileyeceklerini söylediler.

TATAN: “3 TAKIM PLAY-OFF MÜCADELESİ VERİYOR” 

Yeni Malatyaspor'a sezon başında transfer olan tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, öncelikle Play-Off’u tam anlamıyla garantileyemediklerine değinerek, “İlk önce Kartalspor’u mağlup edip Play-Off’u garantilemek istiyoruz. Play-Off’a kadar kalan süreyi rahatça geçirmek istiyoruz. Çankırıspor maçı bizim için çok önemliydi. Çankırıspor son direncini burada verdi. Onlarda mücadelesini etti küme düşmeme adına. Seyircimiz yoktu. Hava biraz sıcaktı. Tabi bu faktörler bizi etkiledi ama sonuçta kazanılması gereken bir maçtı. Maçı kazandık. Geride kaldı bizim için. Önümüzde Kartalspor maçı var. İlk 6 sırayı istesen bir araya getiremezsin. Birbirleri ile maçları var. 3 takım Şampiyonluk hesabı yapıyor. 3 takım Play-Off mücadelesi veriyor. Biz her şeye rağmen matematiksel olarak Play-Off’u garantilemek istiyoruz. Kartalspor ise Play-Off’a katılmak için son çareleri artık. Bizi yenmek isteyeceklerdir. Çok zevkli bir hafta olacak. Artık kimin ne yaptığı önemli değil bizim için. Biz bu maçımızı kazanıp yolumuza bakmak istiyoruz" dedi.

"BİZ KAZANALIM GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL"

Tatan, Kartalspor'u yenerek Play-Off'u garantilemek istediklerini belirterek şunları söyledi: "Kartalspor genç oyunculardan kurulu bir takım. Maddi sıkıntılar içinde ama güzel mücadele örneği gösteriyorlar. Bizi de çok koşarak çok mücadele ederek zorlayacaklarını düşünüyorum. Tecrübeli bir takımız. 6 maçın 5’ini kazandık. Son 2 dakikada yediğimiz gollerde o maçı da kaybettik. İstikrar olarak fena gitmiyoruz. Kartalspor’un hedefi bizi çok ilgilendirmiyor. Biz maçı kazanalım da artık ne olursa olsun. Kendimizi Play-Off’a atmak istiyoruz."

"BİLEĞİMDEKİ AĞRIYLA OYNADIM"

Sakatlığıyla ilgili de açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, "Adalemde ki yırtık iyileşti. Ama bileğimde garip bir ağrı var. Beni çok zorluyor bu ağrı. Zaten 5 maçtır ayağımı uyuşturarak sahaya çıkıyorum. Kimse bilmez bunu. Geçen hafta bu ağrıdan dolayı antrenman yapamadım. Doktorlarla konuştum. Bu seneyi bu şekilde böyle ağrılı ve ya uyuşturarak bitirmem gerekiyormuş. İnşallah dinlenme ile geçecek ağrı olur. Kendimi en iyi şekilde Play-Off’lara hazırlamam gerekiyor. Takımımın Play-Off’lar da bana ihtiyacı olacak. Play-Off’lara tam hazır bir Fahri Tatan olarak girmek istiyorum" şeklinde konuştu.

GÜNEY: "KARTALSPOR MAÇINDAN GALİP AYRILACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor orta saha oyuncusu Ahmet Gökhan Güney ise Kartalspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Bizim ilk önce Kartalspor maçını düşünmemiz gerekiyor. Play-Off’lara kaldığımız takdirde, biraz daha farklı düşüncede oynamamız gerekiyor. Kartalspor, uzun yıllar oynadığım bir takım. Genç oyunculardan kurulu bir takım. O gençlerde kendi transferleri için oynayacaklardır. Play-Off’u yaşamak için mücadele edeceklerdir. Çok dikkatli olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Güney, Kartalspor karşısında 3 puan alıp, Play-Off'a yoğunlaşmak istediklerini dile getirerek, "Kartalspor maçı ile Çankırıspor maçı bir olmaz. Çünkü Kartalspor ensemizde olacak. Sonra ki hafta Giresunspor ile karşılaşacağız. Bu ligde ne olacağı belli değil. Giresunspor maçına bırakmak istemiyoruz. Ligde şekillenme nasıl olacağı bile belli değil. Zaten umurumuzda da değil. Biz şampiyon olamadıktan sonra, pekte bir şey ifade etmiyor. Zor bir maç bizi bekliyor. Yine taraftarımız olmayacak. Bayan ve çocuk seyircilerimiz bu hafta da bizi yalnız bırakmasınlar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız