SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Kendi Oyunumuzu Oynayacağız"

0
Güncellendi - 2017-11-14 17:15:18
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, ellerine geçen fırsatları daha iyi değerlendirip, Aytemiz Alanyaspor deplasmanından istedikleri sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, Medipol Başakşehir karşısında ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini ifade ederek, “Medipol Başakşehir maçında iyi oynayan bir Evkur Yeni Malatyaspor vardı. Çok gol pozisyonuna giren ancak pozisyonları değerlendiremeyen, gole çeviremeyen bir görüntü verdik. Onun üzerine son günlerde çalıştık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirdiklerini kaydeden Bulut, “Milli takım arasında sevindirici olan taraf sakat olan futbolcularımızın takıma geri dönmesi oldu. Aytaç Kara ile Azubuike takıma döndü, Eren’in hafif ağrıları var. Aytaç ve Azubuike bize iyi bir şekilde geri döndü, 3 gündür bizimle antrenmanlara da katılıyorlar. İyi çalışıyorlar. Hafta sonu kuracağımız ilk 11’i belirleyeceğiz. Maçtan 1-2 gün önce ilk 11 aşağı yukarı belli olacak. Aytemiz Alanyaspor maçına en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Her maçı ayrı ayrı düşündüklerini dile getiren Bulut, şunları söyledi:

“Takım olarak maç maç gidiyoruz. Rakipten çok ben kendi takımıma bakıyorum. Bizim ne yapacağımız çok önemli. Biz, sahada işimizi iyi yaptığımız sürece bunu Gençlerbirliği ve Trabzonspor maçlarında gösterdik, önümüzdeki maçlara büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum. Elimize geçen fırsatları daha iyi değerlendirmemiz lazım. O nerede başlıyor, antrenmanda başlıyor. Antrenmanda da iyi konsantre olup, golleri burada atarsak, maçta da atarız. Antrenmanda atamazsan, maçta da atamazsın. O konuda futbolcularımdan memnunum. Antrenmanda iyi çalışıyorlar, onun da sonucu inşallah Aytemiz Alanyaspor maçında istediğimiz puanlarla bize geri dönecek.”

Bulut, Aytemiz Alanyaspor deplasmanından istedikleri sonuçla ayrılacaklarını kaydederek, “Aytemiz Alanyaspor hücum anlamında iyi bir takım ama aynı zamanda savunmada zaafları var. Özel olarak bir futbolcuya önlem almayacağız. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Kompakt görünüşümüzü aynı şekilde sahaya sergileyeceğiz. Vagner Love, Emre Akbaba, Fernandes,  Efecan Karaca olsun iyi performansları var ama biz kimseye özel önlem almayacağız, kendi futbolumuzu sahaya koyacağız” dedi.

Bulut, Bir gazetecinin "Yabancı sınırlaması tartışması yeniden gündeme geldi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Benim oynadığım dönemde de yabancı sınırlaması ya 4 ya da 5'di. O zaman da milli takımda bazen sıkıntılar olurdu. Ondan sonra da şimdi de oluyor. Almanya'da veya Avrupa'da yabancı sınırlaması var mı? Yok. O zaman neden Almanya, İspanya milli takımı hepsi başarılı da biz başarılı olamıyoruz. Sorun başka yerde. Onu hepimiz birlikte iyi düşünüp üzerine çalışmamız lazım” yanıtını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tolga (6 yıl önce)
    lig sonuna kadar 15 galibiyet iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Helal olsun size ,Sayın , Erol hocam , Yolunuz açık olsun ,başarılı olmanızı temenni ederim .
    0
    0
    Yanıtla