SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Millet Ne İstiyorsa Ona Göre Yol Haritası Çiziyoruz"

0
Güncellendi - 2020-07-08 22:23:33
A- A+ PAYLAŞ

Son günlerde gündemden düşmeyen sosyal medya düzenlemesi ile ilgili konuşan AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, milletten gelen talep doğrultusunda, çöplüğe dönen bu mecraların yeniden yapılanması gerektiğini söyledi. Tüfenkci, ayrıca İstanbul Sözleşmesi konusunda da adımlar atılacağını ifade etti.

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Akçadağ’a bağlı Aydınlar, Kozalak, Levent, Mezra, Çobanuşağı ve Kol mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın sıkıntılarını dinleyen Tüfenkci, gündeme ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Siyasetin hizmet etme sanatı olduğunu ifade eden Tüfenkci, “Elbette ki milletin sorunlarına duyarsız kalmamız mümkün değil. Ne sorun varsa onu çözme noktasında Cumhurbaşkanınız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye üzerinden algı operasyonları yapılmaya çalışıldığını ifade eden Tüfenkci, “Türkiye üzerinden hesaplar yapmaya çalışsalar da, sosyal mecralarda gizlenmiş, peçelenmiş yüzlerle yalan iftiraya devam etseler de milletten gelen taleple, çöplüğe dönüşen sosyal mecraların yeniden dizayn edilmesi gerekiyor. Sayın Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi kokuşmuş ve çöplüğe dönen bu mecraların yeniden yapılanması lazım. Millet böyle bir talepte bulunuyor iken buna duyarsız kalmamız mümkün değil” ifadelerine yer verdi.

Bu konuda düzenlene yapılması için çalışmalara başlanırken, birilerinin sosyal ağların kapatılacağı yönünde eleştiriler yaptığını ifade eden Tüfenkci, “Esasında ortaya koyduğumuz düzenleme Avrupa’ daki dünyadaki uygulamalarla eşit düzenlemeler içeriyor. Biz istiyoruz ki bu tür Türk insanın üzerinden milyarlar kazanan bu işletim sistemlerinin internet mecralarının Türkiye’de de vergi ile tanışmaları. Hakaretleri, yalanları kaldırabilme potansiyeli olsun. Gerçek hayatta insanlar nasıl suç işleyince ceza çekiyorlar ise sosyal medyada da suç işlendiğinde aynı uygulamalara muhatap olsun” şeklinde konuştu.

Milletin talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini dile getiren Tüfenkci, “Ama bunların arkasına sığınanlar, milleti yönlendirdiğini zannedenler yaygara kopararak kendilerine alan açmak istiyorlar. Biz her zaman millet ne istiyorsa ona göre yol haritamızı çiziyoruz” dedi.

Tüfenkci, İstanbul Sözleşmesi ile ilgili de milletten gelen şikayetler doğrultusunda önümüzdeki dönemde adımlar atılacağını söyledi.

Malatya ilgili de de konuşan Tüfenkci, Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olan Malatya’nın gelişmesi ve değişmesi ile bölgenin de gelişeceğini söyledi. Özellikle organize sanayi bölgesinde yatırımların artması adına Malatya’nın 6’ncı teşvik bölgesinde olmasının da önemli olduğunu ifade eden Tüfenkci, “Malatya’ya yeni yatırımların gelmesi demek, istihdamın artması demek, aş demek iş demek” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Metehan (3 yıl önce)
    Millet sizlerin son model lüks arabalara binmenizi istemiyor,millet sizin lüks ve bedava hayat sürmeniz de istemiyor,millet insanca eşit şartlarda yaşamak istiyorr...mesela sizin çocuğunuzla benim çocuğum devlet okulunda beraber okusun istiyor...millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyor da elbet gün gelir hesap döner...ya sabır diyor millet insanları aptal yerine koymaktan vazgeçin yeter....
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜLENT (3 yıl önce)
    Masallara karanımız tok.
    0
    0
    Yanıtla
  • reis (3 yıl önce)
    kaç sene bakanlık yaptı malatyaya ne faydası oldu. ne fayda bekliyorsun ki
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (3 yıl önce)
    millet size sosyal medyayı düzenleyinmi dedi millet iş aş istiyor her afette milletten bizden para yardım istendi elazığ malatya depremi oldu vatandaştan yardım van depremi oldu yardım vs. vs. covid 19 oldu biz bize yeteriz yardım ettik ettiler siz ne yaptınız bedava maske denildi alamadık sonra maske zorunlu oldu 20 kuruş olan maskeyi 1 .00 tl almak zorunda kaldık alıyoruz şimdi vatandaş yanlızca yazıyorum iş iş istiyor devletten.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Millet.ureten.fabrikalari issizli.azaltan.is.yerleri. Istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Leandro (3 yıl önce)
    Akcadaga gitmissnz oraya yaptignz yada yapicaginiz hizmetleri anlatsaniz dha guzel olmzmiydi sayin vekil gerci yapmadgnz gbi yapicginz hicbiseyde yokya ki o insanlari ilgilendirmeyen ve sosyal medyanin (m)siyle ilgilenmeyen vatandasa tvittr instgrm facebook vs mecralari anlatmaniz akil disi bisey
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)
    Bizde yeşil hemen beylerderesi köprüsünden geçerken hiç yurekleri sizliyormu
    0
    0
    Yanıtla