SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Millet ve Ümmetiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:16:53
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "Milletin iradesine, milletten başka hiç kimsenin ambargo koyamayacağını AK Parti tüm dünyaya gösterdi" dedi. 

Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında Yazıhan İlçesi ve İlçeye bağlı Sürür, Tecirli, Kömüşhan ve Durucasu Mahallelerini ziyaret etti. Sürür'de bayanlar tarafından karşılanan Öznur Çalık'a, bir bayan kendisinin yapmış olduğu yazmayı hediye etti. Burada konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, hizmette sınır olmadığını ifade ederek, durmadan çalışacaklarını ve güzel hizmetler yapacaklarını söyledi. Başkan Çakır, 'Durmak Yok Yola Devam' sözünün bir slogan olmadığını ifade ederek, "Gerçek manada bizim rehber sözümüzdür. Durmayıp, çalışacağız ve hizmet üreteceğiz" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise, Yazıhan'ın en fazla yatırım getirdikleri ilçe olduğunu kaydetti. Çalık, Yazıhanlıların ayrımcılık yapmak isteyenlere en güzel cevabı sandıkta verdiğini kaydederek, "Etnik, mezhep ayrımı yapmak isteyenler olduğunu ancak Yazıhan'ın oyuna gelmeden 9 seçimdir aslanlar gibi AK Parti'ye destek veriyor. Mezhep ve etnik ayrım var ama bunu asla Yazıhan'a sokamadılar. Bunu yapmak isteyenlere Yazıhan, AK Parti'ye destek vererek, oyun oynamak isteyenlere gereken cevabı sandıkta verdi" diye konuştu. 

AKP insana değer verdiğini ifade eden Çalık, "Bu seçimde de milliyetçilik naraları atanlar var. Kürtçülük ve Türkçülük yapanlar var. Türkçülük ve Kürtçülük üzerinden geçinenlere Yazıhan prim vermedi, asla da vermeyecek. Biz millet ve ümmet olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Biz insana değer veriyoruz. Müminler kardeştir ve kardeşliğimizi daim kılmak için birlikte hareket ediyoruz" dedi. 

Çalık, milletin iradesine milletten başka kimsenin ambargo koyamayacağını belirterek, "Eski Türkiye'nin fotoğrafını hepiniz iyi biliyorsunuz. Bir düşünün eski Türkiye denildiğinde akla darbeler geliyor. Çok partili hayata geçiş, 10 yıllık kesintisiz iktidar ve idam edilen bir Başbakan. Gerekçeler aynı. Gerekçeler, 'milletin iradesine ambargo koymak.' Milletin iradesine, milletten başka hiç kimsenin ambargo koyamayacağını AK Parti tüm dünyaya gösterdi. Ne Menderes'in idam edilmesi ne sonrasında yaşatılan 12 Eylüller ne sonrasında yaşatılan 28 Şubatlar hiçbir şey hesapsız kalmadı, bunların hesapları soruyor" şeklinde konuştu. 

Darbe yapanlardan hesabın sorulduğunu dile getiren Çalık, "Şapkasını alıp gidenler vardı, şimdi şapka yerine dimdik, sağlam irade ortaya koyanlar var. O sağlam irade, 27 Nisan muhtırasının karşısında nasıl durduysa, geçmişe dönük darbe yapanların hesabını da aynı şekilde sordu.  Kenan Evren öldüğünde yargılanırken öldü. CHP 'yargılanmasın' dedi ve bunların üzerinden siyaset yaptı. HDP darbe yapanların yargılanmasını engellemek için ret oyu kullandı. Mecliste milletvekillerini sandığa göndermedi" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız