SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Muhtarları Önemsiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-12-28 00:15:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıca ve bazı mahalle muhtarları, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, muhtarların Katılımcı Belediyecilik anlayışının vazgeçilmez unsurları olduğunu söyledi.

Malatya Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıca ve bazı mahalle muhtarları, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulundu. Burada konuşan Malatya Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıca, Malatya’ya önemli bir eserin kazandırıldığını belirterek, “Bugün başkanımızı ziyaret amaçlı buradayız. Bu yapılan şaheser binanın hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kendisi önemli projelere imza atıyor. Kendisini bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde kendisi başarılı çalışmalarından dolayı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Kayseri’de kendisine tevdi edilen ödülden dolayı şahsım ve derneğim adına kendisini tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz muhtarları önemsiyoruz. Demokrasiyi bir nehir olarak nitelendirirsek, muhtarlarımızı bu nehri besleyen kolları olarak nitelendiriyoruz. Yani muhtarlar olmazsa demokrasinin tekamül etmesi, temayüz etmesi söz konusu olmaz. Kaldı ki biz belediyecilik anlayışı içerisinde olmazsa olmazlarımızdan birisi de katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Bu anlayış içinde sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, sendikalarımız, seçilmiş muhtarlarımızla şehrin yönünü, yolunu belirleme noktasında yaptığımız istişareler bizim yol haritamızı ve yön pusulamızı oluşturmaktadır. Bu anlamda muhtarlarımızın sahada olması hasebiyle hep faydalandık ve buna devam edeceğiz. Şehrimizi şekillendirirken, şehrimize yön verirken ve şehrin önceliklerini belirlerken muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizim için anlamlı ve manidar oldu. Ben muhtarlarla yakın çalışmaktan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Bugün burada kendilerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız