SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Müsterihiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:34:12
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesi talebinde kendi imzasının da bulunduğunu söyledi. 

Beraberinde partililerle birlikte Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “TBMM Bütçe Plan Komisyonu üyesi olmam nedeniyle muhtarların özlük hakları konusunda kendi imzam da olan teklif sunduk ve torba yasası içerisinde muhtarlarımıza haklar verildi ve maaşları iyileştirildi” diyerek, “İl başkanı iken de milletvekili olduktan sonra takibimiz sonucunda muhtarlarımızın duruma 15 Ocak 2014 itibariyle maaşları artacaktır” dedi.

Mısır’daki olaylara da değinen Milletvekili Şahin, bu konuda sessiz kalan ana muhalefet partisi ile Avrupa ülkelerini kınayarak, “Krallık gitsin demokrasi gelsin diyen vahşi batı, bir yıl önce seçimle iş başına gelen Mursi ve yönetimini askeri darbe ile alaşağı edenlere sesleri çıkarmıyor” diyerek katliamların durması için batılı ülkelerin harekete geçmesini istediklerini söyledi.

‘Milletvekilleri hep geziyor, ne yapıyorlar ki’ serzenişlerine de cevap veren Milletvekili Mustafa Şahin, “Ziyaret ettiğimiz yerlerde sorunları yerinde dinleyip, vatandaşlarla bire bir görüşerek hayır dualarını da alıyoruz. Biz müsterihiz. Elimizden geldiğince halkın içinde olmaya çalışıyoruz. Bunları küçümseseler de, birilerinin hoşuna gitmese de biz halkın içinde olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise, Malatya’nın büyük şehir olması ile hizmetlerin daya iyi geleceğini belirtip, bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti. Eren, yeni çevre yolunun biran önce yapılmasını istediklerini bildirip, Mısır’daki olaylara da temas ederek, katliamların durdurulmasını istediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız