SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Onu Tarihe Gömdük"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:00:32
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Millet devlet için vardır anlayışı vardı. Biz onu tarihe gömdük” dedi. 

Milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer,il yönetim kurulu üyeleri Necmettin Özcan, Şükrü Özdemir, il genel meclis üyesi Nebi Yiğit, Hekimhan ilçe başkanı İhsan Sarıtaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Sivas-Malatya sınırında bulunan Hekimhan ilçesine bağlı Taşoluk köyünü ziyaret etti.

Taşoluk Köyü’nde vatandaşların sıkıntılarını dinleyen milletvekili Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin tarım ve hayvancılık alanında yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi. Milletvekili Şahin, "Cenab-ı Allah herkes için bir bölgeyi bize yurt edindirmiş ve bu bölgelerin nimet ve imkanlarını insanların hayrına kullandırmak için farklı bölgeleri sevdirmiştir ve bizlerde bu farklı bölgelerde hayatımızı idame ettiriyoruz. Devletin, hükümetin ve iktidarların görevi ise bu bölgede yaşayan sizlerin sıkıntılarının mutlaka giderilmesidir. Sizin karşılaşmış olduğunuz zorlukların mutlaka halledilmesidir. Devletin yapması gereken hizmetleri en süratli ve tarafsız bir şekilde sizlere ulaştırmasıdır. Bizler bunlar için buralardayız. Bu ülkede demokrasinin daha da kökleştiği,daha da yerleştiği,vatandaştan toplanan vergilerin hakkının en iyi bir şekilde verilerek vatandaşa tekrar hizmet olarak yansıdığı dönemleri yaşıyoruz "ifadelerini kullandı.

Köylülerin muhalefet partileri hakkında serzenişlerine de kulak veren Şahin, "Muhalefete eleştirmek çok kolay geliyor. Bizim muhalefetten farkımız, biz hep millet düşmanlarının karşısında olduk. Millet yetkiyi kimlerden alıyor? Yasalardan alıyor. Yasalardan aldığınız yetkiyi getiriyorsunuz sandıkta gönlünüzden geçen partiye oy veriyorsunuz. Bu birilerinin hoşuna gitmiyor. Niye gitmiyor? Sen benim gibi düşünüp bu sandığa oy atmadığın için ben senin vermiş olduğun oyu yok hükmünde sayacağım ve ertesi gün anarşiyi terörü bu ülkede zirveye taşıyıp akabinde de denilecek ki bu ülkede artık kan gövdeyi götürüyor. Darbe yapmamız lazım. Sonra gidip ne yapıyorlar. Kendi kafalarına uyacak ekibe teslim ediyorlar. O ekip ne yapıyor? Tamamen kendilerine yontuyor, çalışıyorlar. Bu ülkenin değerlerini, kaynaklarını kendi yandaşlarına aktarmaya başlıyorlar. Vatandaşımızın düşüncesi, inancı,yaşantısıyla, giyimiyle, kuşamıyla, söylemiyle her şeyiyle savaşmaya başlıyorlar. Bu ülkenin asıl sahipleri millet değil mi? “diye konuştu.

Milletvekili Şahin, “Her zaman için millet olmazsa devletin olmayacağını söyledik” diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Devlet millet için vardır. Devletin bütün kurumları millet için vardır. Onlar milletimizin yaşam standartlarının yükseltilmesi için hizmet yapmak zorundadırlar. Bizim dönemimize kadar millet tebadır devlet kutsaldır. Millet devlet için vardır anlayışı vardı. Biz onu tarihe gömdük.

Şu an gelip kapı kapı dolaşıyorsak 17 Mart günü bugün hala dışarda karın yağdığı kış yaşanıyor.Burda eğer bu kışta burda yaşıyorsanız burayı kendinize yurt olarak seçmişseniz, bütün çetin kış şartlarına rağmen buralara sahiplik edip, bu toprakları işliyorsanız biz de hükümet olarak, devlet olarak sizlerin emrinde olmak zorundayız. Bu hizmetler size bir lütuf değil. Bu sizin hakkınız. Biz eğer bugüne kadar hizmet gelmeyen köylere hizmeti götürebiliyorsak bu demektir ki bu hükümet aldığı oyların ve iktidarın hakkını veriyor demektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız