SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biz Seni Unutmadık

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:42:44
Biz Seni Unutmadık
A- A+ PAYLAŞ

Suat KOZLUKLU

Fotoğraflardaki ‘Güzel İnsanı’ tanıdınız mı?

Siyah beyaz, kenarları sararmış kıyısından köşesinden yırtılmış eski bir fotoğraf... Tanıdınız mı? Anımsadınız mı bu  delikanlıyı? Anasının kuzusu, babasının aslan oğlu… Ceketin mendil cebinden sarkan mendili, kravatı ve o yüzündeki sevimliliğe bakar mısınız? Babası Bekir Birsen’in kucağında kim bilir neler düşünüyordu bu fotoğraf çekilirken? Bilemezdi ki sevdikleri bu fotoğraflarına baktığında gözleri dolu dolu olacak, hüzünlenecek, ağlayacak… 

Tarihler 14 Şubat 2009’u gösteriyordu… Sevgililer Günü'ydü ve hava yağmurluydu… Her şey bir anda oluvermişti...

Ve o gün kimisi ağlıyor, kimisi haykırıyor, inanamıyordu. Çünkü ölümü kimse ona konduramıyordu. Evet, yazımın başında “tanıdınız mı?” dediğim fotoğraftaki sevimli çocuk Celal Birsen ağabeyimdi. Celal Birsen’in meşum bir trafik kazasıyla aramızdan ayrılışının üzerinden 6 koca yıl geçti!

“Hadi ya o kadar oldu mu ki?” diyenleriniz de olabilir. Evet, 6 yıl geçti bu güzel insanın aramızdan ayrılışının üzerinden. 

Keşkeler…

O gün o kadar çok “keşkeler” geldi ki aklıma! Keşke hiç tanımasaydım seni, keşke çok daha önce tanısaydım, keşke daha çok vakit geçirseydim, keşke, keşke! Ama gelin görün ki insan zamanı geri getiremiyor. Kaybettiğiniz çok sevdiğiniz biriyse içinizi tuhaf bir yalnızlık kaplıyor. 

Uzaktan duyduğumuz acı bugün de yüreğimizi burmakta. Yaşam en yalın gerçekliğini acımasızca sergiliyor. Bugün birçok insan aşkın, sevginin, sadakatin ve birlikte yaşanacak hayatın planlarını yaparken ben ve Celal abimizin çok sayıda seveni ‘çok farklı’ duyguları da beraberinde yaşıyoruz… 

Biz seni unutmadık…! 

Güneşin yüzünü sakladığı, o çok sevdiğin yağmurun yağdığı günde aramızdan ayrılan güzel insan ‘nur içinde yat’ yol arkadaşın Muhsin abiyle birlikte… 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız