SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Size Hayranız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:39:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Konya Devlet Tiyatrosu tarafından "Biz Size Hayranız" oyunu sahnelenecek. 

Sabancı Kültür Merkezi'nin Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde, 23 Kasım Cuma günü saat 20.00’de, 24 Kasım Cumartesi günü de saat 14.00 ve 20.00’de olmak üzere toplam 3 kez sahneye konulacak olan "Biz size hayranız" oyunu, 1 saat 45 dakika sürecek. Oyun, indirimli 3 TL'den, sivil ise 5 TL'den izlenebilecek.

Ege Aydan’ın yönettiği oyunda; Boğaçan Sözmen, Şebnem Büyükkalkan, Nur Yazar ve Gökçe Yurtsal rol alıyor.

KONU

Henüz keşfedilmemiş bir yazar olan Charles karısı Carole ile büyükşehirde yaşamaktan vazgeçer. Yerleştikleri kır evinde yakın arkadaşları yapımcı Pierre ve karısı Marie’yi hafta sonu ziyareti için beklemektedirler. O sırada çalan telefona Telesekreter cevap verir, arayan tuş kilidine alınmamış olan Pierre’in cep telefonudur. Evdekiler, gelmekte olan arkadaşlarının kendileri hakkındaki gerçek düşüncelerini duyunca, büyük hesaplaşma için onları beklemeye başlar…..            

Teknoloji ve modern yaşamın insan ilişkilerini getirdiği noktaya dair sıcak ve samimi bir komedidir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız