SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biz Sizin Emrinizdeyiz'

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya milletvekili Mevlut Aslanoğlu, beraberinde CHP il başkanı Celal Berktaş, il yönetim kurulu üyeleri Hurşit Kuşçu, Zeki Akdağ, Yeşilyurt İl Genel Meclis üyesi Hamit Kiraz ve 2004 yerel seçimlerinde Malatya Belediye başkan adayı olan Mahmut Alikaşifoğlu’ndan oluşan heyetle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB)'ne bir nezaket ziyareti yaptı.

ESOB başkanı Şevket Keskin, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) başkanı Ali Evren ve ESOB’a bağlı Oda başkanları tarafından karşılanan milletvekili Aslanoğlu ve CHP heyeti Malatya gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret sırasında “Meslek odası olarak ilimize hizmet getirilmesi noktasında tüm milletvekillerimizin emrindeyiz. CHP milletvekili Aslanoğlu’da üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getiren bir arkadaşımızdır. ESOB olarak Doğu Anadolu'ya yatırım yapılması ve esnaf sorunlarını çözümü ile ilgili olarak hazırladığımız rapor yankı buldu ve Devlet Planlama Teşkilatı tarafından da değerlendirmeye alındı” diye konuşan Keskin, “ESOB'un sürekli raporlarında yer verdiği ve takip ettiği Malatya-Ankara Karayolu'nu duble yol olması için önemli aşamalar aşıldı. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ile yaptığımız görüşmede de esnafın yaşadığı sorunların ilettik. Esnaf ve sanatkâr camiasını sorunların çözümü için elinden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

CHP Milletvekili Aslanoğlu da özetle; “Biz siyasetçiler sizin emrinizdeyiz. Benim için doğrusu da budur. Biz siyasetçiler toplumun ilk adımını ve tabanını oluşturan esnaf camiası başta olmak üzere tüm insanlarımızın emrindeyiz. Milletvekili olarak Millet Meclisinde Malatya’yı en iyi şekilde onurla-gururla temsil etmeye çalışıyoruz” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra basın mensuplarının sorularına geçildi. Bir gazetecinin hizmetlerin getirilmesi konusunda ki gelişmeleri sorması üzerine Keskin; "Son Ankara ziyaretimizde ilgili bakanlarla görüştük, esnafımızın ve ilimizin sorunlarını aktardık ve çözümü konusunda yetkililerden söz aldık” diye yanıtladı.

Başka bir gazetecinin “ Sayın başkan, geçtiğimiz yıl da başta Başbakan olmak üzere bakan ve yetkililerle bir görüşme yaptınız ve Malatya’nın sorunları hakkında raporlar sundunuz ve çözümü konusunda sözler aldınız. Aradan geçen bir yıla yakın süredir sorunların çözümü konusunda gelişmeler var mı, varsa nelerdir?” sorusunu ESOB başkanı Keskin; “Bizim için büyük önem arz eden Doğu Anadolu’yu batıya bağlayan ve bölgenin ekonomik gelişmesine önemli katkılar sunacak olan yolun yapılması var” diye yanıtlayınca, diğer bir gazeteci “Bunlar devletin yatırımları. Malatya’nın sorunlarının çözümü ve hizmetin getirilmesi anlamında bir proje var mı?” sordu. Keskin de “Ekonominin durumu ortada. Hiçbir il özel bir katkı alamadı. Ama biz bir şeyler aldığımızı sanıyoruz. Bizim verdiğimiz rapor üç aşamalı ve bölgesel, yöresel ve bireysel olmak üzere üç aşamayı kapsıyor” diye konuştu.

Nezaket ziyareti gazetecilerin dışarıya çıkmasından sonra sohbet olarak devam etti.

HABER-FOTO: Yaşar KARAASLAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız